sunnuntai 20. tammikuuta 2019

.Matkakuumeen valtaama.

Karel Baras

 Henrietta Hotel, London

Aloin kärsimään pahimman laatuisesta matkakuumeesta pari päivää sitten. Kevätauringon pilkahdus tai poikalapsen lausahdus Kööpenhaminasta sen varmaan laukaisi, mutta nyt en pääse eroon ajatuksesta, että viimeistään toukokuussa on noustava joillekin siiville, ja lennettävä, jonnekin. Kööpenhamina, Lontoo, Pariisi, aivan sama. Vaikka Ivalo, kaikki käy.

Karel Baras

Design Files blogin kautta törmäsin Lauren Lin kirjoittamaan artikkeliin Pariisilaisesta sisustamisesta ja tyyleistä. Lauren edustaa minulle täydellistä sisustusuunnittelijaa, joka lähtee aina asiakkaan tarpeista käsin rakentamaan täydellisiä sisustuksia. Siitä se sitten lähti ja tässä ollaan näitten kuvien kanssa. Jos jotain, niin rakastan täydellisiä hotellihuoneita, joissa on muhkeat sängyt ja kunnolliset kylpyhuoneet.

Karel Baras

Esittelmäni hotellit kuuluvat molemmat Chzon ketjun maailman laajuiseen design -toimistoon jonka on perustanut 2009 Dorothee Meilichzon. Hänen käsialaansa ovat kaikki toimiston hotellit.

Chzon sivustolla esitellyt hotellit ovat uniikkeja kokonaisuuksia, toinen toistaan upeampia. Olen kerännyt tähän postaukseen kuvia niistä kahdesta. Tämä ensimmäinen sijaitsee Lontoossa, ja on todella suosittu matkailijoiden keskuudessa. Se on saanut booking.com in arvosteluissa melkein täydet 10 pistettä.

Karel Baras


Karel Baras
Tämä hotelli on keskeillä paikalla Lontoossa. London Eye on parin korttelin päässä ja muutenkin kaikki kivat mestat ihan lähietäisyydellä. Hinta yölle on huimat 400 euroa. Ei ihan vähän, mutta puitteet on kyllä loistavat.

Karel Baras

Hotel Paradis Paris

Kristen Pelou & Paul Blind

Pariisista löytyy tämä kaunotar.: Hotel Paradis. Booking.comin kautta varattavissa; täältä. Pariisin hotelli on kohtuuhintaisempi yöltään kun Lontoon. Vain parisataa yöltä, mikä on aika ok. Montmartre on täältä parinkymmenen minuutin kävelymatkan päässä.

Kristen Pelou & Paul Blind
Kristen Pelou & Paul Blind
 Jos olisin niin onnekas että pääsisin tänne yöksi, niin en kyllä lähtisi tästä sängystä koko lomalla mihinkään. Aika ihanan pehmeän näköinen peti.

Kristen Pelou & Paul Blind
 Hotel Paradis

Tuo sängynpääty on ihan paras. Tässäkin hotellissa kaikki huoneet ovat erilaisia, uniikkeja huoneita.


Jään haaveilemaan näistä huoneistoista ja lähden venyttelemään itseni jonkunlaiseen kuosiin. Tänään taas heiluttiin tasoitushommissa yksiön keittokomerossa. Nämä kuvat tuokoot vastapainoa remppaväsyneisiin silmiini.

Mukavaa alkavaa viikkoa.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig