lauantai 12. tammikuuta 2019

.Yksiön remppa.

Ostimme tämän yksiön ennen vuodenvaihdetta. Remontoimme  tämän vuokralle, aika pikavauhtia. Jo kuukauden päästä täällä on tarkoitus asua vuokralaisen. Asunnossa tehtiin asbestikartoitus ja sitä ei onneksi ollut missään. Taltta ja vasara meininkillä purimme keittiön paloiksi ennen joulua. 

Purimme tämän alkuperäisen keittiön atomeiksi ja kuskasimme sen suoraan Lempäälän jäteasemalle. Olemme saaneet paljon apua paikalliselta sähkäri, putkari monitoimimieheltä, joka jaksaa perheensä ja työnsä ohella vielä suhata täälläkin. Kiitos.


Ensin ajattelin kauniisti että tämä keittiö kun on ollut paikallaan sen 50 vuotta, että saisi olla. Mutta pakko se oli vain purkaa, koska kaikki olisi joutunut hiomaan ja maalamaan moneen kertaan. Asunto kun oli melko kaameassa kunnossa. 


Ajottain ikkunoista on paistanut aurinko, sen mitä noitten pölyisten ikkunoitten läpi näkee. Joka ikinen pinta saa maalia päälleensä. Niin kellastunutta täällä oli aivan kaikki. Mutta asunnon pohja on yksiöksi tosi avara ja tilavan tuntuinen. 34 m2. Ihan hyvänkokoinen yksiö.
Joskus kun epätoivo meinaa iskeä kaiken pölyn ja lian keskellä, on vain muistettava että tästä tulee pirun hyvä. Ja ihan itte tehty.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Heissan. Sun blogia on aina niin mukava lueskella, joskus joitain juttuja useampaankin kertaan. Ps. noi keittiönkaappien vanhat vetimet oli niin <3 Ihanaa vuotta 2019 ja tsemppiä remppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. No kiva kuulla. Facen puolella noista tulikin jo juttua ja arvelenkin lukijoita kirpaisevan niiden roskiin joutuminen. Vaikka uskonkin kierrätykseen niin täällä kerralla niiden paikka on siellä roskissa. Kiitos.

   Poista
 2. Hei Terhi!
  Hyvä tuuri teillä kävi tuon asbestikartoituksen kanssa, säästää sievoisen summan, kun purkutyötä ei tarvitse tehdä asbestipurkuna. Silloin säästyy myös aikaa ja pääseekin nopeasti itse remonttiin.
  Avaruus on kyllä eduksi pienen asunnon kohdalla. Itsekin saimme oman pienen yksiömme erittäin tilavan näköiseksi oikeilla värivalinnoilla. Pienilläkin muutoksilla saa paljon aikaan.

  VastaaPoista
 3. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig