sunnuntai 30. elokuuta 2020

.Never stop dreaming.

Yksi E-lehtien suosikkini on Est Magazine. Jokainen siinä julkaistu koti on jollakin tapaa sykähdyttävä. Itselleni tulee ilmoitus lehden ilmestymisestä sähköpostiin. Lehti ei edes maksa mitään.

"Floating high among the treetops, with views to the Hawkesbury River in one direction and a rocky outcrop in the other, the Dangar Island House, just a short ferry-ride from the mainland, was designed as a weekender, but could work just as well as a more permanent home." Estliving

“There is something about travelling over water that allows the working week to drift away.”

 

–  Karen McCartney

Karen McCartneyn mökki Australiassa on rakennettu pitkälti paikallisesta puusta. Talossa on käytetty Merbauta, ulkoverhous Eucalyptus pilularis puuta, lattiat valkaistua amerikkalaista tammea, jonka on tarkoitus on olla kontrasti ulkoverhouksen tummuudelle. Talo näyttää siltä että se voisi olla Suomessa. Ainoastaan puut ympärillä erottavat sen täkäläisistä maisemista.


Täytyy laittaa hetkeksi silmät kiinni ja kuvitella itsensä tänne. Pidän niitä kiinni viisi minuuttia, kun avaan ne jotain on jäänyt toiveena mieleeni. Haluan joskus päästä käymään Australiassa. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille. 

Estmagazine

 

  • ARCHITECTURE Robertson & Hindmarsh
  • WORDS Leta Keens/ vapaasti itseni kääntämänä
  • PHOTOGRAPHY Michael Wee & Richard Powers


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig