lauantai 31. lokakuuta 2020

Talven 2020 upeimmat kynttilät

 

Innostuin selailemaan Ruotsalaisia sisustuslehtiä ja kierrekynttiläbuumin myötä katsastamaan tarjontaa trendikynttilöistä tällä hetkellä. Löysin upeita kynttilöitä joista inspiroiduin todella. Monesti taidekynttilöissä on se juttu, että niitä ei malttaisi polttaa, koska sitten niistä menee idea pilalle. Näitä voisin kuvitella polttavani ilman että tuota fiilistä tulisi. 

Yksi upeimmista kynttilöistä mitä löysin oli Lex Pottin Twist. Tämän muotokieli eleettömyydessään puhuttelee ja kynttilä on erittäin kaunis ilman mitään muuta. Se ei tarvitse edes jalkaa. Näitä löytyy vaikka missä väreissä, mutta itse pidän kuitenkin eniten valkoisesta. Samalta Lex Pott merkiltä löytyvät nuo ylemmän kuvan keskimmäisenä olevat Pillar kynttilät. Pidän näiden leikkysyydestä ja värikkyydestä ja palaessaan nämä varmasti näyttävät kauniilta valumineen.


Oikean puoleiset Ferm Livingin Duo starinljus kynttilät on tehty palmuöljystä. Kauniit valumat tekevät niistä elävän näköisiä. Yksi mielestäni todella kaunis kynttilä on ylimmän kuvan oikeanpuolimmainen ja alemman kuvan keskimmäisessä kuvassa esiintyvä Broste copenhagenin Bent ljus. Näitäkin on useissa väreissä, eikä tämä upea kynttilä tarvitse kynttilänjalkaa. 

Kaikki kuvat valmistajien. 

#Broste copenhagen

#Lex Pott

#Ferm Living

Kollaasit by me // postaus ei sisällä kaupallisia linkkejä


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig