sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Remonttihaaveita

                                                                           Kaupallinen yhteistyö // Sortter

 

Kohta tulee 5 vuotta täyteen asumista omakotitalossa. Olemme olleet pääosin hyvin tyytyväisiä tekemiimme valintoihin, mutta muutama asia kaipaisi pientä remonttia. Valitsimme keittiön tasomateriaaliksi mustamatan laminaatin. Sen puhtaana pitäminen on aivan mahdoton tehtävä. Vuosien saatossa pintaan on tullut pintanaarmuja, rinkuloita ja kulumaa. Koska taso on myös ikkunan alla, aivan kaikki lika näkyy tasojen pinnassa.


 

 "Remonttilainan kilpailuttaminen säästää rahaa"


Pyysimme vähän aika sitten tarjouksia uusista avonite tasoista. Näiden hinta asennuksineen tulisi maksamaan n 5 t euroa. Sellaista rahaa ei ole meillä säästössä. Ehkä säästämme vähän aikaa ja vaihdamme tasot sitten olemme saaneet tarpeeksi säästettyä. Tai päädymme elämään näiden kanssa. 
 

Keittiöliike tarjosi omaa rahoitustaan. Remonttilainat voi myös kilpailuttaa kätevästi. Yksi lainanvertailujen palveluntarjoajista on suomalainen Sortter. Lainatarjouksia saa samantien. Palvelu kilpailuttaa lainat useiden eri pankkien kesken ja palvelu tarjoaa parhaan hinnan takuun. Sortterin tutkimuksen mukaan lainoja kilpailutetaan aika vähän vaikka kannattaisi. Myös nykyisen asuntolainan voi kilpailuttaa uudestaan. Tätä vain ei aina muista.

Lainan saamisen ehtona on 20 vuoden ikä, säännölliset palkkatulot,- tai eläketulot, asuminen Suomessa ja maksuhäiriöttömyys.


 Kaupallinen yhteistyö // Sortter 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig