sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Carpenters Square by Architects Eat | est living

Carpenters Square by Architects Eat | est living: Architects EAT's The Carpenter's Square takes form on site as a considered balance between open and closed elements, elevating liveability.

Jaan est living e-lehdessä julkaistut kuvat tästä upeasta remonttikohteesta. Tässä asunnossa on runsaasti nykyaikaista modernia otetta, mutta huomioon on kuitenkin otettu aikakausi jolloin tämä talo on rakennettu. Aivan erityinen huomio kiinnittyy kattoon ja tiilien ladontaan, sekä tiilen upeaan pintaan ja väriin. 

Innostuin nähdessäni kuvat ja haluan ne jakaa tänne muillekin katsottavaksi. est mag lehden parhautta on että sieltä löytää inspiraation lähteet listattuna jokaisen jutun lopusta. Niitä klikkailemalla voi löytää vaikka mitä ihanaa. Klikkaapa vaikka tämä

 

 
 
Instagramin kautta olen seurannut joitakin 1970 luvun talon remontoijia. Itselläni on niihin taloihin ja rakennuksiin tietynlainen epäily, koska rakennuskausi oli riskialtis monessa mielessä. 
 
On aivan mahtavaa että vanhoja rakennuksia säilytetään ja korjataan. Liian monta taloa on puskettu kaivurilla kasaan. Seuraa instagramissa @Momonimun Matildaa joka kiertää kameransa kanssa Helsinkiä ja ikuistaa vanhoja taloja. Ja pelastaa niitä, mielessään, yksi kerrallaan. Uskon että tällä tavalla ihmisten ajattelu muuttuu. Se ei muutu jos ei sitä muuteta.
 Tämä asunto on I h a n A 

 The look vie inspiraation lähteille.


 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig