sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

.Kannustalo Vihervaara.


Kuva Matti JärviTämä näkymä sai minut melkein kyyneliin. 

Kuvat Matti Järvi

Jo messuilla 2007 rakastuin tähän keittiöön ja tykkään tästä edelleenkin tosi paljon. Olen aina haaveillut tiskaavani ikkunan edessä.Kuva Matti JärviKuva Matti Järvi

Tämä postaus on antanut odottaa julkaisuaan, syystä. Olemme koko kevään pyöritelleet lähes kaikki Suomalaisten valmistalotehtaiden kataloogit, etsien sitä oikeaa taloa. Tontille sopivaa, molempien mieltymyksiä kohtaavaa, sitä oikeaa. Emme halunneet lähteä siihen mitä monet tekevät, piirtämään itse tai suunnitteluttaa arkkitehdin piirtämää taloa. Emmekä myöskään halunneet ostaa sikaa säkissä, näkemättä mittasuhteita ja talon todellista luonnetta ennen sen valmistumista. Meille tarjoutui mahdollisuus päästä näkemään tätä messutalona esiteltyä Vihervaara noin viikko sitten. Ensimmäistä kertaa emme täällä olleet, kävimme messuilla 2007 vuonna. Taloa pääsee katsomaan sopimalla siitä edustajan kanssa.

Tarkoitus ei ole teettää kopiota tästä talosta, vaan muokata tästä Kannustalon Hämeenlinnan asuntomessuilla esitellystä, Helena Karihtalan sisustamasta talosta meille sopiva. Harmajan vivahteilla, ehkä Ainolan kattopaneleeleilla ja Ehkä Ladon ikkunoilla höystettynä. Piirrustukset ovat olleet pöydällä ja pohja joka meille on piirretty, näyttää juuri siltä miltä pitääkin.

Osa kuvista on omiani, osa Matti Järven. Hänen ottamansa kuvat on merkitty erikseen tähän tekstiin. Alkuperäiset kuvat Helena Karihtalan Lifestyle by Helena blogista. Sieltä löytyy lisää juttua siitä, miten tämän talon nykyinen sisustus on saanut muotonsa.SHARE:

6 kommenttia

 1. Miten kaunista! Onnea matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Onnea tarvitaan, vielä on monta mutkaa matkassa ennenkuin tämä toteutuu.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on. Tässäkin on omat puutteensa, mutta ne tekevät siihen juuri sen luonteen mitä ei ole missään muussa talossa.

   Poista
 3. Tuo on kyllä niin kaunis talo, ottaisin mieluusti itsellenikin :) Sisustus on kaunis ja tasapainoinen, vaikka itse varmasti höystäisin sitä pikkuisen boheemeillakin jutuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Boheemit yksityiskohdat varmaan olisivat kiva lisä tänne.

   Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig