keskiviikko 22. elokuuta 2012

.Täydellinen mummonmökki tapetti ja mökki.


Modernin mummolan Iinu tämän postasi ja minä menin ja ihastuin ikihyviksi. Vai mitä sanotte? Tuolla tavalla vain yläosassa oleva tapetti ei ole liian hallitseva, ja kukatkin kukkii aina, ei tarvitse kastella. Tapetti Sandbergin Elin uudesta mallistosta. Tästä on myös harmaalla pohjalla hieman seesteisempi väri yhdistelmä. Siellä oli muitakin kivoja, mm kielo. Nyt puuttuu enää se mökki. Yksi vaihtoehto olisi alla. Tänään myyntiin tullut ihanuus ulkomailta, Teiskosta. Tamperelaiset puhuvat menevänsä ulkomaille, kun teiskoon saakka lähtevät. Mökki on 50 luvulta sisustusta myöten ja tuo rantasauna. Iik.

Perfect walldecor for grandmothers cottage. Sandergs Elin. Below a candicate cottage for sale at tampere teisko.







SHARE:

4 kommenttia

  1. Ihanan raikas mökkikeittiö :)
    Ja mahtavalla paikalla tuo myynnissä oleva mökki ku järviki (?) siinä vieressä :) ja kuisti, voi ihanuus! Tuossa mökissähän ois kaikki, kuisti, järvi, pihasauna ja takkaki vielä <3 Oih <3 Pienellä vaivalla sais unelmien lepopaikan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhäjärvi se siinä siintää. Melkein näen itseni tuonne kuistille juomaan aamukahvia kun aurinko on nousemassa. Mökki ja paikka on aivan ihanat, harmi vaan kun hintaa on 100 000 euroa liian paljon meidän unelmaksi. Nyyh.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Auts! Ompas paikalla hintaa vaikka onki järvenrannalla! Oijoi, muuten ois kyllä ollu varmasti unelma :)

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig