perjantai 22. maaliskuuta 2013

.Kaunis arki.


Löysin Seppo Mallatin suunnitteleman emalikattilan naapurikunnan kirpputorilta ja tulin tosi onnelliseksi. Tätä olen salaa halunnut vaikka kuinka kauan. Siellä se nökötti vitriinissä alahyllyllä, pölyn peitossa. Hintaa esineellä oli 30 euroa. Esine on käyttöarvoltaan täysin ehjä, sen lisäksi se on kaunis kuin mikä. Rakastan helmililjoja ja kevättä.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ompas nostalkista...Lapsuuvenkojissa oli punanen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun kotonani ei jostain syystä ollut emalipannuja lainkaan.

   Poista
 2. meidän äidillä on noita ja vastaavia vaikka kuinka.. mies ei halua niitä meidän hyllyille seisomaan ja induktioliedellä eivät toimi. Välillä lainaan kukkaruukuiksi sun muiksi, sitten taas palautan äidin jemmaan.. :)
  helmililjat on kyllä ihania.
  mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun onneni on tässä kohtaa se, että kun valkkasimme hellaa meidän asuntoon, en tiennyt induktioliesistä yhtään mitään. Meillä on siis vanhanaikainen "induktio" hella, keraaminen siis, jolla lämpenee pannu kuin pannu, tosin aika hitaasti. Sen hyvä puoli on siinä että keitokset ei tule yli :D. Emalit lämpiää tuossa hellalla siis hyvin. Jouduin kerran myymään yhden kattilan, jonka ostin kirpparilta. Se oli induktioliedellä lämpiävää mallia. Kaikki muut toimii tuossa keraamisessa liedessä ihan bueno. Kiitos samoin.

   Poista
 3. Toimii induktiolla! Testasin just, mulla on nimittäin sama kattila mustana. En tosin omaani raaski käyttää, on pelastettu mummolasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, hyvä tietää jos joku kysyy. Käytä ihmeessä sitä kattilaa, meillä se on mitä mainioin riisikattilana. Ei tule keitinvedet yli kun on sopivan leveä.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig