perjantai 22. maaliskuuta 2013

.Kevättä ilmassa.
Hoitoalan hyviä puolia ovat ylimääräiset vapaapäivät joita ahkerat hoitotyöläiset kerryttävät ahkeroimalla juhlapyhinä, silloin kun muut lepäävät. Itselläni on nyt sellainen tilanne, että saan sekä ne ylimääräiset vapaapäivät, että vapaat pyhät. Minulle tämä sopii erittäin hyvin. Saan olla kotona ja tehdä hommia, jotka ovat olleet rästissä vaikka kuinka kauan. Lapsetkin iloitsevat äidistä joka on kotona.

Samalla kun siivoilee kotia, voi välillä eksyä koneen ääreen unelmoimaan tulevasta kesästä ja matkoista. Ennen lapsia reissailimme noin kerta vuodessa jonnekin. Näistä matkoista on jäänyt paljon mukavia muistoja, ja matkakuvia, jotka vievät menneeseen. En yleensä halua palata mihinkään paikkaan uudestaan, mutta Pariisi on sellainen että sinne haluaisin mennä vielä monta kertaa. Ensimmäisellä kerralla viivyimme siellä vain pari päivää, toisella kerralla olimme lasten kanssa ja kolusimme Disneylandin läpikotaisin. 

Tämän vuoden matkakohteisiin kuuluu ehkä Pietari. Tähän saakka paikka on ärsyttävät vastakkaisuuksillaan minua niin, että olen päättänyt olla matkustamatta koko paikkaan. Nyt mielenkiinto on kuitenkin niin suuri, että Allegronkin avuin matkateko varmasti sujuu sekä mukavasti että turvallisesti. Se missä kohtaa tuon matkan aiomme toteuttaa on vielä auki.

Kertokaa matkakokemuksia, vinkkejä Pietarista. Olisi hauska kuulla niitä teiltä. Hyvää viikonloppua kaikille. 

Pic 1.4 taken by me.
SHARE:
© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig