torstai 23. lokakuuta 2014

.Shoe love.


Tilasin Kookengästä nämä Vagabondin Tiffin kengät. Palvelu oli loistavaa ja kaikki sujui kivasti. Minulla on ollut useat Vagabondin kengät ja kertaakaan ne eivät ole hajonneet parin talven saati kesän jälkeen. Tiedän aina mikä koko sopii ja olen ollut näiden kenkien laatuun ja ulkonäköön erittäin tyytyväinen. Toinen merkki, josta on tullut luottomerkkini on Ecco.

Ainoa huono puoli verkosta tilaamisessa on siinä, että värit eivät aina vastaa totuutta. Nämäkin kengät ovat luonnossa paljon tummemmat kuin kuvassa, ja olen jo harkitsemassa palauttamista tämän takia. Kengät varmasti kuvataan kovassa valaistuksessa ja ne ovat sen takia vaaleammat kuin todellisuudessa.

Oletko sinä tarkka väreistä, vai olenko ainoa jota asia häiritsee? Tai ylipäätään, ostatko kenkiä verkkokaupoista?

Kuva valmistajan
SHARE:

4 kommenttia

 1. Vagabond ja Ecco ovat myös minun luottomerkkejäni. Niissä jalat viihtyvät. En ole ostanut kenkiä netistä... ainakaan toistaiseksi. Minun on helppo olla tarkka väristä, sillä yleensä kenkieni väri on musta. Nyt olen kyllä miettinyt konjakin värisiä nilkkureita, mutta en ole ehtinyt kauppoihin katsomaan. Toisaalta ne vaatisivat konjakin värisen laukun...
  Muuten kivan näköiset nuo esittämäsi Vagabondit. Tuo värijuttu on vaikeaa.
  Hyviä askeleita!

  VastaaPoista
 2. Otit Tuulia esiin myös tuon laukkuyhdistelmä homman, sitten vasta vaikeaksi meneekin. Olen luovuttanut jo, että saisin täysin samaa väriä olevat parit...

  Kiitos, otan nuo kengät enkä mutise turhista, ne on kuitenkin hyvät ja piste.

  VastaaPoista
 3. Olen aika useinkin tilannut kenkiä netistä ja sepä se, kun luonnossa väri voikin olla ihan muuta kuin netissä. Toisaalta varsinkin tutun merkin kenkiä on todella helppo ja vaivaton ostaa netin kautta. Joskus vähän liiankin helppo ;).

  VastaaPoista
 4. Katjusta: Juu on kyllä liian helppo. Yritän pitää ostohalut kurissa...

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig