maanantai 10. marraskuuta 2014

.Hirvittävä vai kamala?.
Etuoven Facebook sivuilta verkkokalvoille iski tämä kohde. Tampereen Niemenrannan alueelta on myynnissä tämä kiinteistö, jonka kuntoa kuvataan hirvittävän ja kamalan välimaastossa olevaksi. Kun kuvia katsoo, niin erittäin paikkapitävää kuvailuahan tuo on, mutta onhan rakennus sinänsä kaunis ja kiehtova, antaa mahdollisuuksia vaikka mihin. Kurkkaa kohde täältä Etuovi.Tarjouskauppa kohteesta käy kuumana. Mitähän tähän mahtaa joskus tulla?


Tämmöistä fiilistä lähtisin tähän paikkaan hakemaan. Avaraa työtilaa, ruoheutta ja rosoa.
SHARE:

5 kommenttia

 1. Tuosta saisi vaikka mitä, jos olisi aikaa ja varaa laittaa. Ei se ihan kauhea ollut ainakaan kun kattorakenteita katsoi ja vertasi meidän omiin. Meillä ei oo katto hengittänyt, joten kaikki on sellaista muhjua, kun sitä on lähdetty purkamaan. Ja toi lähtöhintahan antaa jo paljon anteeksi... ;)

  VastaaPoista
 2. Eihän siinä muuta kuin kaikki purkuun...varmaan vain tiiliseinät jäisi pystyyn meidän tyyliin. :D Tuollaista tyyliä minäkin ajattelisin. Ehkä tiilen kaveriksi betonilattiaa ja leveää/pehmeää lankkulattiaa... Innostava projekti!

  VastaaPoista
 3. Rahaa palais, mutta upean tuosta sais. Juurikin kuvat jotka olit loppuun laittanut vastaa sitä mielikuvaa minkä tavoitin.

  VastaaPoista
 4. Kirsikka: Totta, hinta on maltillinen.
  MrsK: On todellakin innostava
  Anne: Olisi hieno päästä seuraamaan tätä projektia.

  VastaaPoista
 5. Hirvittävän inspiroiva! Toivottavasti tavoittaa arvoisensa omistajan!

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig