torstai 20. marraskuuta 2014

.Camilla Lemchen kotona.Aika ihana koti vai mitä? Aika pienillä tehokeinoilla saa näyttävää sisustusta aikaan. Minulla ei ole oikein joulufiilis yhtään. Laitoin yhdet kausivalot ulos, muuten en ole joulua sisustellut, enkä taida paljon sisustaakaan. Ehkä se joulumieli hiipii kun saataisiin sitä lunta.

Blogini täyttää kohta viisi vuotta. Siihen aikaan mahtuu paljon. Välillä tuntuu että tässä hommassa ei ole mitään mieltä. Sitten taas innostun. Parhaina aikoina postailin monta kertaa päivässä. Nyt tahti on noin kerran viikossa. Kerran olen ollut lopettamassa kokonaan.

Via Automatism from Femina
SHARE:

11 kommenttia

 1. No siinä on magee koti. Huh!

  Mulla on vähän sama juttu. Pian viisivuotias blogi, jonka olemassaolon aina silloin tällöin kyseenalaistan. Olen minä kerran lopettanutkin. Tosin, en tätä blogia vaan aikaisemman.

  VastaaPoista
 2. Itse olen postaillut vasta himpun verran yli vuoden ja välillä on just tuollainen olo, että kenelle tätä tekee ja että onko järkeä raapustella ja kuvailla. Mutta sitten taas tulee jokin kiva kommentti tai itse on tyytyväinen omaan postaukseen, niin se antaa kummasti lisää energiaa tähän hommaan.
  Minusta nää sun postaukset on kiinnostavia, kun en itse ehdi juuri surffailla ja etsiä kauniita koteja. Kuitenkin omaan suunnitteluun tarvitsee kuvia ja inspiraatiota ja sitähän noissa kuvissa riittää.

  VastaaPoista
 3. Kun näitä kuvia katselin, niin ajattelin, että on varmasti tanskalainen koti. Ja niinhän se olikin. Camilla Lemchen nimi ei sano minulle mitään. Mutta upea sisustaja hän on!

  VastaaPoista
 4. Elä vain lopeta ! sinulla on niin herkku blogi..mutta tiedän tuon tunteen.. vaihtelee. Minä olen aika uusi näillä linjoilla ja vielä on uutuuden viehätystä - välillä ajattelen juuri kuin sinä ja välillä sitten ajattelen, että hitsi vie - linjoilla ihan samanlaisia kodeista ja sisustuksesta höyrähtäneitä kuin itsekin !! ja välillä jotein muutakin kuin sisustusta.

  VastaaPoista
 5. Ansku: Kiva kuulla. Itseäni harmittaa, että blogi ei saa tulta. Haluaisin olla parempi, mutta en jaksa panostaa omiin kuviin. Laiska mikä laiska.

  Kirsikka: Nimenomaan kommentit saa jatkamaan. Välillä tuntui että kukaan ei kommentoi ja kukaan ei lue, vaikka eihän sekään paikkaansa pidä. Kiva kuulla että tykkäät.

  Tuulia: Aika monet kivat kodit on Tanskalaisia, mistä sitten johtuukin, he vaan osaa.

  Anne: Kiitos kannustuksesta. Itseäni välillä kyllästyttää pelkät sisustusjutut, mutta en halua viedä blogin suuntaa muuallekaan. Näin on hyvä. Pieni uudistus silloin tällöin piristää.

  VastaaPoista
 6. Kaunis koti, mutta itse olen vielä "pehmeämmän" lookin ystävä.

  Minä olen ollut lopettamassa jo monta kertaa vaikka blogi vasta 3 v. :)
  Ihana että olet jatkanut <3
  Ei meilläkään juuri joulua ole, vähän talvisempaa tunnelmaa toki pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 7. Taina: Sinäkin jo niin kauan. Niin se aika rientää.Tänään tulee lunta, josko se joulumieli sieltä hiipisi.

  VastaaPoista
 8. Samoja tunnelmia täälläkin... Välillä innostuu, välillä miettii, että miksi ja välillä tuntuu ettei osaa olla ilmankaan. Bloggaajan elämää. Mutta kiitos sinulle näistä inspiskuvista, tämä ja monet muutkin piristävät päivääni:).

  VastaaPoista
 9. Onnea viisivuotiaalle blogille! Minäkin taisin aloittaa ensi kerran joskus 5-6 vuotta sitten, välillä ollut taukoja kiireistä tai yleisesti motivaation puutteesta johtuen. Mutta aina palaan takaisin sorvin ääreen, on vaan niin kivaa olla yhteydessä ihmisiin tätä kautta.

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig