lauantai 22. marraskuuta 2014

.Jotakin viikonlopuksi.
Työn puitteissa olen päässyt tyydyttämään estetiikan nälkääni. Kangasalan Ilkko on kurssikeskus/juhlapaikka. Sen kuvat ovat tuossa ylimmäisessä kollaasissa. Paikka on upea. Tuota mänty järvi, kallio maisemaa olisin voinut mielelläni tuijotella vaikka koko koulutuksen ajan. Tauolla kiersin taloa ja otin kuvia myös yläkerran huoneista. Jälkeenpäin mieheni kertoi että on ollut joskus tuolla yötä, vanhusten leirillä valvojana, nuorena poikana. Kuinka ihana idea, sellaisia leirejä ei enää taideta paljon järjestää. Lisäksi hän on ystävineen vuokrannut tuon paikan saunaa.

Toisen kollaasin kuvat ovat työpaikkani naapurissa. Kävimme kurkkimassa tätä rakennusta parin työkaverin kanssa lounastauolla. Tuonne voisin muuttaa vaikka asumaan. Työmatka ei ainakaan olisi pitkä, se olisi aidan toisella puolella. Sijainnista ei sen enempää, joku Tamperelainen saattaa tunnistaa paikan?

Hyvää viikonloppua kaikille teille

SHARE:

2 kommenttia

  1. Ilkossa minunkin ajatukseni ja katseeni meinasi harhailla jossakin muussa kuin koulutuksen sisällössä. Harmitti, ettei ollut kunnon kameraa mukana. Toista en tunnista, vaikka Tampere aikas tuttu paikka. Kivat kollaasit olat rakentanut!

    VastaaPoista
  2. Koti meidän: Teidän kodista oli kiva juttu aamulehdessä. Tulin heti kurkkaamaan blogia. En halua paljastaa tuota toista paikkaa, mutta Ilkko on kiva.

    VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig