tiistai 13. tammikuuta 2015

.Hahmotelmia 1 -kerroksiset Omakotitalot.

Tässä itselleni muistiin Trivelsehuset katalookista kaapattuja taloja. Näissä toteutuu meidän tarpeidemme lähtöajatus. Toinen oleskelutila, ja riittävästi väljyyttä. Harmittelen ettei tämän tyylisiä tyyppiratkaisuja ole suomalaisilla talovalmistajilla tarjolla. Tähän saakka ainoa johon olen törmännyt on Teri talojen Moderna mallisto, josta tässä yksi mieluinen esimerkki.
Ikisuosikkini on Kannustalojen Harmaja 165Puhumattakaan nyt sitten siitä vaihtoehdosta että talossa voi olla myös toinen kerros, josta postaus sitten erikseen.
SHARE:

7 kommenttia

 1. Näähän on kaikki aivan ihania ratkasuja. Omaa taloa hankittaessa tärkein oli aurinkoinen piha, avokeittiö ja iso makkari erillään muista. Ne onneksi toteutuivatkin mutta näitä katsellessa tekee melkein mieli alkaa rakennuspuuhiin :D

  VastaaPoista
 2. Ihania pohjaratkaisuja! Nyt jos saisi valuta niin ottaisin yksitasoisen talon. Nyt meillä on 1,5 kerroksinen talo...

  VastaaPoista
 3. Mä ihastuin erityisesti tuohon toiseen Trivelsehusetin pohjaan. Mainiosti jaoteltu tilat. Kaikki tuntui olevan paikoillaan. Paitsi saunan vino seinä...

  Terissäkin tilajako ihan ok, mutta en tajua miten nuo makuuhuoneet kalustaisi. Pikkuisen haasteelliset.

  VastaaPoista
 4. Ansku: Täytyykin kurkata teidän koti, vai onko siitä blogissasi juttua?

  Jassuntassu: Kiva kuulla, me tuota mietitään

  Tunne tilat: Se on näistä minunkin suosikkini, terissä vaatekaapit on kummassa paikassa, ne siirtämällä helpottuu sisustaminenkin.

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoisia taloja. Tuo on tarkkaa pohdintaa, mitkä ovat ne itselle tärkeimmät jutut. Meillä on yksikerroksinen talo ja mistä pidän siinä erityisesti on isot ikkunat. Kun astuu pääovesta sisään, niin on suora näkymä ikkunasta luontoon. Viimeisessä blogissani "Turhake", näkyy meidän ikkunat, jos haluat kurkata. Muuten en ole paljoa kotiamme esitellyt.
  Mutta toivotan teille hyviä ratkaisuja! Nämä ovat niin suuria asioita!
  Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 6. Vau, mitä taloja nuo ensimmäiset. Selkeästi ollaan tässäkin asiassa Suomessa jäljessä... Ei muuten tullut mieleenkään suunnittelu vaiheessa ulkomaiset yritykset.

  Kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 7. Tuulia Isot ikkunat on kyllä ihanat. On nämä isoja päätöksiä.
  Salla Niinpä. Löysin heidän talokirjansa kirpparilta, se on oikea kirja eikä mikään vihko. olen selannut lähinnä ruotsalaisia.

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig