perjantai 23. tammikuuta 2015

.Hahmotelmia 2-kerroksiset omakotitalot.


Tässä on talo jonka julkisivu on mielestäni onnistunut todella hyvin. Se onkin Hartman talojen uuden talokirjan 2015 kansikuvana. Itse haluan julkisivun olevan joka suhteessa tasapainossa. Sisältä tämä kyseinen malli on enkä hitusen liian pieni. Kokonaishuoneistoala on 130m2.

Sievitalojen Kultakoivu 172
Nyt se on virallista. Kirje kunnasta tuli ja tontti on meille myönnetty. Vaikka olen tämän tiennyt jo ennen joulua, halusin ja halusimme tuon virallisen kirjeen, ennenkuin uskallan täällä julkisesti asiasta huudella. Juttelin tänään kunnan johtavan rakennustarkastajan kanssa puhelimessa ja hän vaikutti oikein lupsakalta mieheltä. Harjasuunnan vaihto ei ole kynnyskysymys, ainoa harmituksen aihe on että talo ei saa täys kaksikerroksinen, eli yläkerran seinät eivät saa olla täyskorkeat. Eli nämä vaihtoehdot, mitä tähän olen kerännyt eivät tule onnistumaan tuolle tontille.

Nyt vain puuhaillaan sitten vanhan myynti alta pois, lainaneuvotteluita ja talon etsintä jatkuu. Itselläni on jo mielikuva mitä haluan, täytyy vain saada virallisen valvojan (mieheni) siunaus suunnitelmille. Tunteet vaihtelevat riemusta epätoivoon. Välillä tuntuu siltä, etten halua tätä ruljanssia polkaista käyntiin, sitten taas seuraavassa hetkessä en halua mitään muuta niin paljon.

Leppoisaa viikonvaihdetta seurailijoille.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Onnea omalla tontille - rohkeasti vain - on vaivan väärti varmasti :)

    VastaaPoista
  2. Onnea omalle tontille! Kova homma teillä on edessänne, mutta se kannattaa. Onni on oma tupa :)

    VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig