maanantai 26. tammikuuta 2015

.Pieni pala taivasta kaupan.
Jos joskus onni potkaisisi, niin tässä voisi olla oiva sijoituskohde. Espoon Tillinmäessä olisi tämmöinen unelma kaupan. Nykyisellä omistajalla on hyvä maku. Sisustuksesta löytyy samanlainen iso A kirjain, joka meillä on R:nä ja samat Ikea tyynyt, samaa sävyä olevat ruokapyödän tuolit, moonman posteri, punavalkoraitainen purkki, commonibili, muumitalo, mustavalkoinen matto. Siihen ne yhtäläisyydet sitten jäävätkin... Pitäisiköhän alkaa lottoamaan.

Terveiset sairastuvalta, täällä ollaan toistaviikkoa oltu kipeinä, kukin vuorollaan, osa jo kahteen kertaan ja alkaa jo kyllästyttää.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Ai, tämä on myynnissä. Tämä esiteltiin joskus yhdessä ohjelmassa, olikse se missä varastettiin niitä ideoita toisten kämpistä tai jossain. tää on hieno talo.

  VastaaPoista
 2. Paljon kivoja ja ihania juttuja,mutta mielestäni sellainen "omannäköisyys" puuttuu. Kyllä minulle silti kelpaisi, ei siinä mitään ;).

  VastaaPoista
 3. Suvi, en tuo sarjaa seurannut lainkaan
  Katjuska, luulisi että jos on varaa rakentaa noin iso talo, olisi ollut varaa sisustaa sitä myös, voisi tämä pahempikin mielestäni olla. Riittävän omaperäinen minun mielestäni.

  VastaaPoista
 4. Makuasioita ;). Mutta ikkunoista avautuva kallio- ja metsämaisema on ihana.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig