tiistai 3. helmikuuta 2015

.Bloggareiden miitti Tampereella.

Designboulevard

Designboulevard

SupermukavaViime lauantaina tapasin ihania ihmisiä ruudun takaa. Sula mahdollisuuden Niina mahdollisti meidät yhteen Tampereen vilskeeseen. Itse olin aamun töissä ja suuntasin kaupungille tapaamaan muut Designboulevardilla, joka onkin yksi suosikkiliikkeistäni tällä saralla. Heidän valikoimansa osuu eniten omaan makuhermooni. Muut olivat jo istuneet mm Kerä ssä saamassa vinkkejä kauden suosikkilangoista. Supermukavassa oli superihania laukkuja, kuvassa niistä yksi. Hauska vohvelikankainen materiaali ja simppeli look. Lopuksi vyöryimme pitkin hämeenkatua lumipalloina Masuun pitkälle päivälliselle. Olipas hyvää ruokaa, taas kerran.

Ai niin, lahjuksiakin saimme. Syvältä Sanna lahjoitti meille kaikille pisarakorvikset ja Retromodernin Suvi oli saanut Designkomitean julisteita meille jaettavaksi, kiitos näistä.

Oma kuvasaaliini on todella laiha, enemmän materiaalia löydätkin noista alla mainituista blogeista.

Menossa mukana olivat siis

SHARE:

6 kommenttia

 1. Oli mukava tavata! Tärppäsikö sunnuntaina?

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä mukavaa.
  Minullakaan ei kamalan paljon kuvia ole. Piti kuvailla ruokiakin, mutta kärsivällisyys ei meinannut riittää, kun oli niin kiire maistella niitä...

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva tavata :)

  Mä en tietkö ole saanut kuvia edes kamerasta vielä koneelle :D On ollut taas kamalan jähmeä tämä viikko, kun on ollut työkokeilun alkua jne. Eiköhän tämä tästä taas lähde.

  VastaaPoista
 4. Sanna Niin oli. Ei vielä, toivottavasti pian.

  Kirsikka. Oli kivaa. Ruoat oli kyllä hyviä.

  Laura. Oli kyllä Kiva tavata. Postaile kun kerkiät, nou hätä.

  VastaaPoista
 5. Hei, oli kiva tavata!! ihana blogi sinullakin.

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig