torstai 5. helmikuuta 2015

.Dream on dreamer.


Kevät on aikaa jolloin tekee mieli uudistua ja laittaa kotia uuteen uskoon. Vaikka olemmekin muuttamassa haluaisin jotain uutta kotiin piristämään ilmettä. Tuo Dream on dreamer valotaulu olisi aika herkku. Käykää kurkkaamassa Room21, sieltä tämä löytyy.

Meidän huonekalumme on hankittu pääosin ensimmäiseen asuntoomme 10 vuotta sitten. Sohva on vaihtolistalla ollut jo pitkään, mutta tässä kohtaa olisi maailman hulluinta ostaa uusi sohva. Jotain pientä viilausta kuitenkin haluaisin. Yksi pitkään haaveilemani on Muuton round sohvapöytä.Nämä Plant Hanger ruukut kolahtavat minulle. Valmistaja on Ferm Living.Room21:n tuotemerkit on huolellisesti valitut ja ne sopivat erinomaisesti pohjoismaisille kuluttajille. Valikoimaan kuuluvat tunnettujen suunnittelijoiden tuotteita jokaiseen kotiin. Verkkokaupasta voi ostaa mm. seuraavien merkkien tuotteita: String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob, Skagerak Denmark.

Room21 klik sivustolle on koottu tyyleittäin sisustuskokonaisuuksia, joista on helppo kerätä mieleisensä. Sivustolla on tällä hetkellä paljon uutuuksia, kannattaa käydä katsomassa. Room21:n tuotemerkit on huolellisesti valitut ja ne sopivat erinomaisesti pohjoismaisille kuluttajille. Valikoimaan kuuluvat tunnettujen suunnittelijoiden tuotteita jokaiseen kotiin. Verkkokaupasta voi ostaa mm. seuraavien merkkien tuotteita: String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob, Skagerak Denmark.Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Postaus tehty yhteistyössä Tradetracker sivuston kanssa. Jos haluat lisätietoa affliate markkinoinnista -> Lisätietoa TradeTrackeristä
SHARE:

6 kommenttia

 1. Yksikertaisen modernia, ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. niinpä, tekisi mieli laittaa koko koti uusiksi näillä.

   Poista
 3. Sininen on ihan nounounou. Mutta muut aika kivoja. Ja nuo ruukut, vihreää haluaisin lisää. Olen vain niim surkea kasvien kasvattaja. Juuri kuoli kolmas aloekasvini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse alan lämmetä siniselle. En ole minäkään mikään viherpeukalo, mutta kivat ruukut motivoi.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig