perjantai 29. toukokuuta 2015

.Ovivalintoja.


Kannustalon toimitussisältöön kuuluu kaikki ovet. Kaikki mitä saa talotoimittajan kautta helpottaa omaa elämääni tässä vaiheessa. Valintoja on niin kamala määrä, että en jaksaisi näitä erikseen alkaa hakemaan eri toimittajien kautta. Ovet käytiin toimitussisältöön läpi ja nämä meille valikoituivat. Onko kellään näistä kyseisistä käyttökokemuksia?


Ulko-oveksi valikoitui Kaskipuu FE-3 valkoisena.


Khh ja keittiön ovet terassille tulevat olemaan näitä PO4 ovia kokolasisina. Kaskipuun sivuilla ei ole kokolasisesta ovesta kuvaa. Tuota raidoitettua alaosaa ei siis ole tulossa.Välioviksi valikoitui Mattioven Line 1 P Makuuhuoneen ovi Mattioven Line 1 R pariovi satiinilasilla.Taloon tulee 2 liukuovea eteiseen ja meidän makkariin ja ne ovat  näitä samoja Mattioven Line 1 P ovia.Saunaan tulee tämä saman sarja ovi opaalilasilla Line Spa opaali

SHARE:

6 kommenttia

 1. Meille tuli Mattiovien väliovista lähes kaikki samat kuin teillä ja ollaan ainakin näin muutaman viikon perusteella oikein tyytyväisiä. Meille tuli myös satiinilasiset pariovet, mutta ne otettiin Jeld-Wenin mallistosta. Mattiovien lasiovessa kulkee ohut lista lasin reunassa ja tätä listaa ei ole Jeld-Wenin ovessa. Mielestäni Jeld-Wenin ovi on yhtenäisemmän näköinen muiden väliovien kanssa.

  Meille tuli myös Kaskipuun ulko-ovet ja talotoimittajan puolelta meille luvattiin että kaikissa ovissa on Abloy-lukkorungot. Ovien saavuttua huomasin, että ainoastaan kahdessa ovessa oli Abloyn lukkorungot, ja kahdessa jotain muuta. Suosittelen tarkastamaan lukkorungot, jos teille on luvattu Abloyta, meille nuo kaksi ei-Abloyta käytiin vaihtamassa. Itse oviin ollaan oikein tyytyväisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Täytyykin käydä katsomassa teidän blogiin. Meille ei ole luvattu kahvoja eikä lukkopesiä, hankimme ne itse.

   Poista
 2. Mattiovien Line 1P tuli meillekin, tosin käyttökokemusta ei vielä ole - yksi ovi on vasta asennettu. Lasioviksi me valittiin ovet Mattiovien Arki-mallistosta. Ulko-ovetkin ovat hiukan perinteisempää mallia eli Kaskipuun Onnela-umpiovi pääovena (tämä on joku Kannustalon oma malli) ja lasiruudulliset ovet muualla paitsi teknisessä tilassa joku ihan perus umpiovi. Nuo lasiovet ovat ihan järkyttävän painavia, sen sijaan tuo umpinainen pääovi oli noiden rinnalla jotenkin yllättävän keppoisen tuntuinen. Mutta kyllä nuo kaikki ihan kunnon lämpöeristettyjä ovia ovat. Lukot mekin hankittiin itse, samoin kaikki painikkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Nyt mietityttää tuo lasipariovI. Onkohan se turhan massiivinen. meillä se tulee korkeaan tilaan, joten hukkuu seinään.

   Poista
 3. Meidän mattiovet alkoi naukumaan parin viikon asumisen jälkeen, piti huoltaa ja säätää. Yksi ovi jouduttiin ottamaan irti. Liekö sitten väärin asennettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvisikö teille koskaan mistä narina johtui? Loppuiko se säätämisen jälkeen? Tosi harmi.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig