torstai 21. toukokuuta 2015

Autokatos pohdintaaTeritalot 
Näppärä moderni Classic AT14

Haemme autokatosta 2 autolle ja perälle varastotilaa. Mietimme pitäisikö autokatoksen harjan olla murrettu vai perinteinen harja. Haluaisimme katoksessa olevan järkevä tila pyörille, jotka tällä hetkellä pyörivät katoksen perällä ja tämä ratkaisu ei tällä hetkellä ole kovin toimiva.

Katoksessa saisi jatku sama rimoitus toisella sivulla kuin talossakin, saataisiin yhteinäisen näköinen kokonaisuus aikaan.

Tässä pari vaihtoehtoja josta voisi lähteä tätä asiaa muokkailemaan.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Toisaalta luin, että autokatoksen hinta pompsahtaa aikalailla jos haluaa kaksoislapekaton normi harjakaton sijasta. Naapurit hankkineet talleja Näppärätalleilta, on kuulemma hintalaatusuhde kohdillaan. Meille tallin suunnitteli arkkitehti ja tehdään itse FinnEPS-harkoista, kaava kun vaatii, että päärakennus ja talousrakennus pitää olla pinnoitettu samalla materiaalilla (meillä rapattu). Meille pyörien säilytys tulee katoksen pitkälle sivulle venytetyn kattoräystään alle, katoksen perällä sijaitsee 20m2 varasto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jäänyt vastaamatta tähän viestiin. Varmasti nousee hinta, kyse ehkä tonneista. Jostain luin että talon julkisivu on hallitsevin ja katos pitäis olla vaatimattomampi. Se tukisi tuota harjakattoajatusta ja harjat menevät eri suuntiin tontilla, mietin tuleeko liian sekava vaikutelma.

   Poista
 2. Meillä kanssa autokatos suunnitteilla.. sitten joskus kun on rahaa. Jäi raksa vaiheessa tekemättä ja nyt on paikalla parkkipaikka odottamassa lottovoittoa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin siinä voi joskus käydä. Me ei haluttaisi mitään väliaikaisratkaisua, mutta katsotaan nyt mitä tulee jos on tullakseen. Saatais nyt edes talo pystyyn, sekin olisi jo lottovoitto se.

   Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig