tiistai 19. toukokuuta 2015

.Talo meille.
Aloittelen tätä raksa-aikaista blogiamme näillä päivitetyillä julkisivukuvilla ja pohjapiirroksella. Olemme muokkauttaneet tätä Kannustalon Vihervaaran messutaloa omiin tarpeisiimme sopivaksi. Nyt pohja alkaa näyttää siltä kuin pitääkin. Tätä suunnitteluvaihetta on menty parisen kuukautta ja olemme saaneet useita pohja- ja julkisivuvaihtoehtoja nähtäväksemme. Sanna Hautamäki on tehnyt erittäin hyvää työtä. Lopullinen neliömäärä on puhtaasti kustannuskysymys. Tässä versiossa neliömäärä on lähellä Vihervaaran messutaloa. Meidän neliömme ovat 169,5 m2, koskien huoneistoalaa.

Tällä viikolla on tulossa Kannustalon koti-ilta. Tosi kivaa päästä osallistumaan.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Tulin vastavierailulle :) Hyvä pohja teillä ja ihanan tilavat olohuone ja ruokailutila! Tsemppiä asuntonne myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa toistamiseen. Vertaistukea olen vailla ja sen takia perustinkin erillisen blogin näille jutuille. Tykkäämme juuri tuosta väljyydestä, se on parasta tässä talossa.

   Poista
 2. Onpas teillä tilavat huoneet! Meillä on tungettu pienempiin neliöihin useita huoneita enemmän ja isoin makuuhuone on 11m2 :D mutta teille tulee varmasti ihanan väljää :) Kiva kun kävit meillä vierailulla, jatkan nyt suunnitelmiesi lukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tällä hetkellä varmaan isoin makkari tuon 11 ja todella vähän säilytystilaa. Meille piti tulla yksi makkari enemmän, mutta raha ei riittänyt, joten taloa karsittiin 20 m2, nyt saan yöni nukuttua, kun tiedän että talo saadaan ehkä joskus maksettuakin :D

   Poista
 3. Vastavierailulla :) Ihanan väljää teillä ja kunnon luxusta iso makuuhuone, jonka yhteydessä oma wc ja vaatehuone. Toivottavasti saatte pian asuntonne myytyä ja pääsette rakentamisen tositoimiin.

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig