tiistai 19. toukokuuta 2015

.Blogin taustaa.

Olen viitisen vuotta pitänyt sisustus painotteista blogia nimeltään Reelinki. Klik Blogi sai alkunsa kesämökkihaaveilusta ja takana poltteli myös ajatus omakotitalon rakennuttamisesta. Olemme asuneet paritaloamme 8 vuotta ja tämän piti olla väliaikainen asumus opiskelujeni ajan. Olemme kuitenkin viihtyneet asunnossa niin hyvin, että vasta nyt on aika lähteä tästä eteenpäin.Nyt meillä on tontti samalta paikkakunnalta ja alamme rakentamaan Kannustaloa, kunhan oma asuntomme saadaan ensin myytyä. Koko kevät on tehty yhteistyötä Kannustalo edustajan kanssa, ja hän on kärsivällisesti jaksanut päivitellä tarjouspyyntöjä ja muokauttaa taloa meille sopivaksi. Pääsimme tänä keväänä katsomaan Hämeenlinnaan Kannustalon Vihervaaraa, jota esiteltiin messuilla 2007, silloin olimme juuri muuttaneet nykyiseen asuntoomme. Olin aivan myyty.

Kuva Martti Järvi
Kuva on messutalosta tänä keväänä otettu. Helena Karihtala Klik on suunnitellut ja toteuttanut taloon uuden sisustuksen ja se on nähtävillä sopimuksesta. En malta odottaa oman talomme valmistumista.

Tervetuloa seuraamaa tätä raksa-aikaista blogia ja tervetuloa myös toiseen blogiini, jota jatkan edelleen. Tahti vaihtelee.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig