torstai 25. kesäkuuta 2015

.Mixed pics.
Pitkästä aikaa blogipäivitystä. Kesä on ollut kiireinen, enkä muista näin pitkää postaustaukoa pitäneeni varmaan koskaan. Koko ajan tapahtuu asuntorintamalla. Saimme kivan vuokra-asunnon läheltä entistä asuntoamme ja olen tyhjentänyt kesän aikana rintamamiestaloa, jonka perin viime syksynä. Muutamme myös töissä ja tuntuu että kaikki muuttuu, onneksi perhe pysyy.

Oma makuni sisustusrintamalla tuntuu muokkaantuvan vuosien mittaan. Nyt tykkään ihan älyttömästi tästä vähän pehmeämmästä tyylistä kuin aiemmin. Mutta niin kai se menee. Tämä teettää hankaluutta vain siinä mielessä että en osaa päättää suuntaviivoja uuden talon sisustukseen. Punainen lanka on pahasti hukassa. Tätä retrotyyliä en enää jaksa katsella, mitä olemme nyt katselleet kohta 10 vuotta. Huomaatko sinä makusi muuttuneen vuosien mittaan. Mitä teet kun vaihtelunhalu yllättää ja koko tyyli menee uusiksi?

Hyvää kesää kaikille ja tervetuloa kurkkimaan raksablogin puolelle. Se päivittyy kyllä ihan yhtä hitaasti kuin tämäkin puoli ;/

Kaikki kuvat via Desire to inspire
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig