perjantai 12. kesäkuuta 2015

.Puu kaatuu.


Tontti eteläsuunnasta


ja pohjoisesta oikeasta takanurkasta. Vasemmalla edessä puimalarakennus, joka ollaan jossain vaiheessa purkamassa pois kunna toimesta.

Pieniä juttuja, mutta niin isoja. Tällä viikolla metsuri raivasi tontilla kolmena iltana ja kaatoi puut tontin reunamilta. Nyt alkaa hahmottumaan mihin kohtaan tonttia nurkkapisteet isketään, kunhan saadaan vaaitukset ensin tehtyä. Jotakin muutakin raportoimisen arvoista on tapahtunut. Olemme vihdoinkin saaneet ostotarjouksen asunnostamme ja kaupat ovat kosteustarkastusta ja nimiä vaille valmiit. Nyt on menossa kuumeinen vuokra-asunnon haku ja kohta muutetaan väliaikaiseen kotiin. Jospa kohta saataisiin rakennuslupa sisään. Hyvää kesäkuun jatkoa kaikille.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Hyvä hyvä - onnittelut ostotarjouksen johdosta. Meillä asunnon myyntiin vierähti yli vuosi ja oltiin jo vähällä luopua koko projektista. Toivottavasti löydätte sopivan vuokra-asunnon. Kiva seurata myös teidän projektia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi saitte asunnon myytyä. Ja kiitos sinulle. Piinaavaa aikaa, kertakaikkiaan, jotenkin tuntuu että tämän jälkeen kaikki on lasten leikkiä. Sanoinkin varmaan jo aiemmin että meille oli suunnittella saman talon muunnos kuin teille, mutta meillä ilmansuunnat meni tuon mallin suhteen pieleen.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig