torstai 2. heinäkuuta 2015

.Lomalla Bulgariassa.

 

Nätti kukka, jonka nimeä en tiedä, tietäneekö joku teistä?

Albenan rantoja

Hotellilta toiselle hotellille

Meidän hotellin uima-allas


Pari koiraa oli löytänyt hyvän yöpymispaikan rannan tuntumasta. Rauhallisia veikkoja olivat.

Hotellihuoneesta merelle
Tähän maisemaan ei kyllästynyt
Yksi lempparikuvani


Vietimme juhannusviikon Bulgarian Balchik nimisessä kylässä, tunnin ajomatkan päässä kultahietikolta. Matka oli pakettimatka ja koska olemme tottuneet reppureissaamaan oli jotenkin tosi hassua kun vastassa oli opas ja kaikki oli järjestetty valmiiksi. Helppoa meille. Hotelli missä asuimme löytyy täältä. (postaus ei ole yhteistyö) Jos jotakuta kiinnostaa, voi käydä kurkkimassa. 10 min päässä löytyi pieni kylä, jossa pari "supermarkettia" ja vartin päässä isompi vesipuisto. Vietimme lomamme uiden, syöden ja löhöten. Teki kyllä erittäin hyvää.

Kelit oli ihan sopivat, vettä sateli, mutta ei liikaa. Seuraavalla kerralla kyllä vuokraamme jonkun talon tai huoneiston jossa on oma uima-allas. Sen verran omaa tilaa arvostava taidan olla, etten viihdy muiden jatkona uima-altaan reunalla määräänsä enempää. Koska tuo seuraava loma, toivottavasti jo ensi vuonna. Viimeisestä rantalomasta ehti tätä ennen kulua 4 vuotta.

Paikkaa voin suositella heille, ketkä kaipaavat irtiottoa arjesta ilman krääsäkauppoja joka nurkalla. Ruoka oli hotellissa ihan ok. Lapsiperheitä oli paljon, koska hotellia markkinoidaan perhelomakohteena. Ostokset jäivät tällä reissulla erittäin pieniksi.

EDIT: Heinäkuun lopussa tuolla hotellissa on raju vatsatautiepidemia. Jo silloin kun me tuolla majoituimme huomasimme että jos vähänkään oli altaan vettä nielaissut tuli maha kipeäksi. Altaat ovat suljettuna tuon vatsatautiepidemian takia. Suosittelen välttämään ko hotellia :C

Oletko tehnyt reissuja kesällä? Jos olet käynyt Bulgariassa mitä pidit?

SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihania lomakuvia! En ole käynyt Bulgariassa, mutta Romaniassa siinä lähellä olen käynyt :) Mukavaa iltaa sulle!

  VastaaPoista
 2. Mukavia lomakuvia. Bulgariassa ei olekkaan tullut aikuisena käytyä. Vaikuttaa mukavalta kohteelta, mekään ei viihdytä "hulabaloo-keskuksissa". Mukavaa kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja luulin vastanneeni jo tähän. Kuin myös.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig