perjantai 28. elokuuta 2015

.Sohvapähkinä.


Gervassoni Ghost 14 

Ikisuosikkini, jonka verhoilua saisi helposti muokattua tyynynpäällisiä muuttamalla. Tästä on saatavana myös pieni nojatuoli. Houkuttelee löhöilemään. Tästä saisi myös supersyvän version. Olisi aika kiva.

Tietääkö joku jälleenmyykö joku näitä suomessa?Linjakas sohva jossa tykkään erityisesti tuosta selkänojan kaarevuudesta. 
Boknäs Julia. Tästäkin on saatavana pieni nojatuoli. Onko tämä kuitenkin liian pieni? Tyynyt tuntuvat pursuilevan selkänojaverhoilun yli, mikä ei mielestäni näytä hyvältä.
Ht collection Como

Muistuttaa aika paljon Adean Bandia. Muotoilultaan selkeä ja ajaton sohva. Perussohva, joka on varmasti laadukas.

Yksi vaihtoehto on Hakolan Maxim. Tällä on mittaa riittävästi, mutta ei silti näytä junalta. Tykkään tuosta jalasta tosi paljon ja irrotettava verhoilu on plussaa. Myöskään hinta ei ole paha. Alle 2000 € kotimaisesta laatusohvasta maksan mielelläni. Näitä saa Hakolan uudesta verkkokaupasta. Todella hyvä vaihtoehto.


Kaikissa näissä on irrotettava verhoilu, joka on verhoilulle asetettu toive. Makustellaan näitä nyt. Ja 7 tuolitkin tuli jo, vaikka toimitusaikaa luvattiin 2 kk, tulivat kuukaudessa. Otan kuvia joku päivä, kun kotona on tarpeeksi raivattu.


Minkä itse näistä valkkaisit? Vai suosittelisitko jotain muuta? 
SHARE:

6 kommenttia

  1. Hakolan Filippa sohvassa on vähän samaa henkeä kuin Ghostissa :)

    VastaaPoista
  2. Tuo Gervassoni Ghost 14 on kyllä tosi kaunis. Meillä on valkoinen sohva - en tosin ehkä enää valitsisi, mutta unelman toteutuminen oli sekin. :) Pidetään kiinni unelmista.

    VastaaPoista
  3. Ihania sohvia kaikki, ehkä ottaisin viimeisen :)

    VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig