lauantai 21. marraskuuta 2015

.Eleetön ruokapöytä.


Viimeisimmässä Asun lehdessä, oli hyvä kokoelma suuria ruokapöytiä. Ostimme vähän aika sitten täysvalkoisia seiska tuoleja, joihin on hakusessa uusi pöytä. Toivelistalla olisi joku näistä kolmesta pöydästä. Haluaisin pöydän jossa on siro jalka kauniisti pöytään liitettynä.

Esitelläänpäs pöydät.

Muuramen Viisto on uutuus, joka lanserattiin tänä vuonna Habitare messuilla. Pöydällä on jopa 12 variaatiota ja kaksi kokoa. Aika makea on tämä versio jossa on kuparinväriset jalat ja lasikansi. Pöydässä minimalismi kohtaa industrialimin. Hyvä Muurame, tälle on tilausta.

Muuramen ViistoMuurame

Sitten on tämä Kristalian Boiacca wood. Tästäkin on todella monta eri variaatiota. Kannen ja jalat yhtymäkohta on todella kaunis tässä pöydässä ja se korostuu erityisesti puun ja valkoisen liitoksena.


Kristalia Boaicca wood

Sitten on vielä Hayn Table 12. Tässä pöydässä on eleettömyys vedetty ihan tappiin, pöydässä ei ole mitään turhaa. Tästäkin löytyy useita värejä ja kokoja.


Hay Table 12

Tykkäätkö?
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tykkään, varsinkin Muuramen viistosta. Uusimmassa postauksessa on minun uusi pöytä, ei ihan paini samassa sarjassa näiden kanssa mutta siro kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään näistä kaikista. Kristalian pöytä on ihana mutta kallis. Maksaa yli 3000 euroa. Hieno on pöytäsi, kävin katsomassa.

   Poista
 2. Hayn pöytä olisi vahva ehdokas, jos nyt pitäisi valita uutta ruokapöytää. Kivoja ovat kyllä nuo kaikkikin mallit.

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään eniten Hayn pöydästä :) Se on ajattomin. Mukavaa viikkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tuosta Haysta. Haasteena on löytää toimittaja riittävän isolle pöydälle.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig