maanantai 7. joulukuuta 2015

.Hanavalintoja Hansgrohelta.

Croma 160 settejä tulee kaksi kylpyhuoneeseen
Molempiin wc tiloihin tulevat nämä focus 70 bidesuihkulla


Focus keittiöhana pesukoneventtiilillä kodinhoitohuoneeseen
Croma 100 setti ammeeseen


Saimme mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Taloon.com verkkokaupan kanssa hanaostosten merkeissä. Teimme hanavalinnat jo melko aikaisessa vaiheessa projektia, ja pistin hanat jo tilaukseen. Ainoa hana mitä vielä en tilannut on keittiön hana, jonka lopullinen valinta ei ole vielä selvillä. Haaveissa on ehkä musta hana, tai sitten päädymme ottamaan Hansgrohen Metris hanan select toiminnolla.

Päätimme että talomme kaikki hanat ovat Hansgrohen. Heidän hanansa ovat kaikki tyyppihyväksyttyjä, hyvän näköisiä ja helppoja asentaa. Hanat ovat mielestäni myös kohtuullisen edullisia. Oraksen hanoja ja suihkuja mietimme myös, mutta päädyimme tähän merkkiin. Helena Karihtala ehdotti näitä hanoja meille sisustuskonsultaatiossa syksyllä.

Suihkun valinta tuotti eniten päänvaivaa. Halusimme vähän paremmat, ei kuitenkaan överikalliit suihkut. Päädyimme ostamaan Hansgrohen Croma 160 suihkut, joista on paljon hyvää asiakaspalautetta Taloon.comin sivuilla. Se auttoi todella paljon valinnassa. Ainoa harmillinen tekijä näissä on se, että niihin ei saa juoksuputkea, mutta sen asian kanssa pystymme elämään.. Croma 100 suihkusetti tulee ammehanaksi. Päädyimme ottamaan koko setin, vaikka tuota putkea ei tulla käyttämään ollenkaan. Setti oli helpoin ostaa näin. Focus 70 pesuallashanat valikoituivat meille kokonsa ja hintansa perusteella. Nätit ja halvat perushanat bidesuihkulla. Focus keittiöhana on pesukoneventtiilillä varustettu ja sen paikka on kodinhoitohuoneessa.

// Kaupallinen yhteistyö Taloon.com verkkokaupan kanssa // postaus sisältää mainoslinkkejä //


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig