perjantai 11. joulukuuta 2015

.Piparikaupunki Ideaparkissa ja kootut raksajutut.


Tämä työ on oma suosikkini


Sopivasti sikinsokin mutta silti kaikki palaset just kohdillaan, ihana tähti
 

Tämä juna on meidän luomuksemme, vaunut ovat väärässä järjestyksessä, mutta ei sen niin väliäKiva idea, erilainen muumitalo


Ehdottomasti kisan parasta arkktehtuuria
Ideaparkissa on avattu jo perinteikäs piparkakkutalokaupunki. Osallistuimme ensimmäistä kertaa tähän kisaan. Piparkakkutaikinaa sai hakea kuponkeja vastaan Ideaparkin Prismasta ja me laitoimme hihat heilumaan. Joka vuosi tuolla kaupungissa on toinen toistaan upeampia luomuksia ja muutama työ erottuu tänäkin vuonna edukseen.  Meidän työmme tuohon kisaan on Ideapark Express juna, numerolla 41. Lasten suusta kuultua "Äiti minä haluaisin niin syödä tuon kiehkuran". Salakuuntelin hetken lasten juttuja. Omia pipareita ei ole tullut vielä leivottua, meillä ne on kadonneet parempiin suihin parissa päivässä, joten en kiirehdi vielä turhaan.
Raksalle on ilmestynyt valkoinen lattia. Erittäin kiva että tuo sepeli vihdoinkin saadaan peittoon. Vielä eilen keittiön lattia oli pelkkää sepeliä, mutta ei taida olla enää. Kävin nyppimässä nauloja ja villan paloja ym roskaa lattiasta ennenkuin kuin lattia peitettiin styroxilla. Lattiavalua aletaan valmistella ensi viikolla. Lattiassa on pari senttiä liian vähän sepeliä ja betonivalua juodutaan korottamaan = lisää maksettavaa.  Tässä raksa-aikana on muodostunut jo lisälaskukäsitteitä. Alle 500 euroa on vielä vähän, putkeen meni, yli 1000 €, hieman jo harmittaa, yli 1000 euroa, nyt meni metsään, budjetti paukkuu, hupsista en sano mikä. Onneksi näitä ylityksiä ei ole tullut ihan älyttömästi, mutta ihan riittävästi kuitenkin. Ensimmäinen reklamaatiokin tehtiin. Yläpohjan villoja ei ole puhallettu jäykistelautojen alle toisesta olohuoneen nurkasta.

Mitäs teidän viikonloppuun? Ajattelin vain levätä, olen hieman flunssainen. Tapahtumia olisi vaikka mitä tänä viikonloppuna, mutta taidan skipata ne kaikki. Ostin vihdoinkin värikynät ja alan kohta värittää tätä:

Kuva täältä
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kauniita piparitaloja, itse olen taikinan kanssa tai vaikka valmiiden osienkin kanssa ihan käsi...
  Ja hei vinkkaan vielä nojatuolistani (en saanut instaan laitettua linkkiä)
  http://syvalta.blogspot.fi/2014/12/nyt-se-on-valmis.html
  tuolta löytyy tuolin tarina.

  VastaaPoista
 2. No en kyllä usko 😀 se tuolisi on kyllä hieno.

  VastaaPoista
 3. Ihania luomuksia - :) itse en pidä piparin mausta, joten on ihan parhaimmillaan taikina noin käytettynä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hauska perinne. Itse tykkään pipareista.

   Poista
 4. Mielettömän hieno kaupunki, ihan uusi juttu minulle! Teidän juna on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista onko kaupunki ollut Lempäälän Ideaparkissa sen koko historian (9 vuotta ajan) mutta eka kertaa osallistuttiin, kun kerrankin huomattiin olla ajoissa. Kiitos.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig