keskiviikko 16. joulukuuta 2015

.Ihana talo myytävänä.

Pitkään aikaan en ole selannut Etuoven tarjontaa. Sattuneesta syystä ei ole ollut tarvetta ;) Nyt kuitenkin innostuin etsimään sisustusinspiraatiota Etuoven myytävistä kohteista ja pongasin tähän kohteen Kangasalta. Olen nähnyt tämän ennenkin ja ihmetellyt miksi ihmeessä tätä taloa ei ole myyty jo aikapäiviä sitten? Joskus myynti ottaa aikaa, mutta itse voisin vaikka harkita tämän ostamista, jos meille ei jo olisi koti tulossa. Ainakin vakavasti harkitsisin tätä vaihtoehtona rakentamiselle, joka ei toden totta ole ollut mikään pala kakkua. Vai onko joku talon rakentanut toista mieltä?

Pohja on ihana ja valoisa, makuuhuoneet isoja ja jaettavissa. Koti on persoonallinen ja hyvällä tavalla erilainen massasta poikkeava talo. Tasapainoinen perhekoti jossa on kaikki palaset kohdallaan ja tuo hinta. Ei minusta paha ollenkaan. Tosin tontin vuokra on aika suolainen, ehkä tontin voisi lunastaa omaksi?

Etuoven kohteen löydät täältä
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihan mieletön! Ja mikä valo! Toivottavasti uusi omistaja löytyy pian :)

  VastaaPoista
 2. Ei hitsi kun on hieno talo! Mää voisin muuttaa tuohon :) Ihme, kun ei oo myyty. Hinnasta en tiedä tietty mitään...Mukavaa loppuviikkoa Terhi <3

  VastaaPoista
 3. Miksi se on myynnissä? Eroperhe, muutto...? Aina miettii nuita taustoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei voi tietää. Välittäjän velvollisuuksiinkaan ei kuulu kertoa jos ei perhe itse halua.

   Poista
 4. On kyllä makea talo ja hinta ei kuulosta pahalta ollenkaan. Ja kyllä, sen jälkeen kun on purkanut yhden vanhan talon runkoa lukuunottamatta ja rakentanut sitä uudelleen, niin ajatus valmiista talosta kuulostaa aika luksukselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti. Tuossa olisi valmis paketti ilman remontti ja rakennushuolia.

   Poista
 5. Oi ihanat ikkunat ja maisema niistä <3 <3 Mahtava kun mä löysin sut uudestaan! Meillä on muuten aika yhtä vanhat blogit ;) Ihanan valosaa täällä blogissa <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis on koti, harmi kun sitä joutuu joku myymään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ei varmaan ole helppo luopua tästä kodista.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig