lauantai 12. joulukuuta 2015

.Flos 265 - elämäni valo.

Tämä kirjoitus osallistuu Taloon.com sisustusniksit valaisin kilpailuun
Käy antamassa äänesi tälle kirjoitukselle ja voit voittaa 300 euron lahjakortin Taloon.com verkkokauppaan. Linkin löydät tämän tekstin alta. 

Sain mahdollisuuden osallistua Taloon.com sisustusniksit valaisinkilpailuun. Kilpailussa tuli esitellä jokin itselle rakas valaisin. Minulle valinta ei ollut vaikea.Elämäni valo on tämä Flos 265 valaisin, joka tällä hetkellä odottaa sijoitusta uuden kodin olohuoneeseen. En malttaisi millään odottaa että saan sen taas käyttöön. Flos 265 on suunnitellut vuonna 1973 Paolo Rizato. Samana vuonna kuin olen syntynyt. Se on kaunein valaisin minkä tiedän. Ostin sen säästöilläni itselleni 40-vuotis syntymäpäivälahjaksi. Tilasin valaisimen Italialaisesta Edenilluminazione verkkokaupasta. Mielelläni olisin ostanut sen jostain Suomalaisesta kaupasta, mutta niitä oli todella huonosti missään saatavilla.

Elämäni kotiin, joka valmistuu parasta-aikaa, on tulossa valaistussuunnitelma.
Tuon lisäksi tarvitsemme kiinteiden Led-alasvalojen ja nauhojen lisäksi ainakin ulkovalaisimet ja olohuoneeseen sekä keittiön ikkunoitten eteen, sekä ruokapöydän päälle jonkun kivan lampun. Taloon.com valikoimista löysin muutaman tosi kivan vaihtoehdon näille valoille.

Taloon.comin valaisinvalikoimaan pääset tutustumaan seuraavalla tavalla. Mene sivustolle Taloon.com, heti etusivulla näet ylävalikon josta voit kätevästi valita Valaisimet ja sitten mitä valaisinta olet hakemassa. Tälläkin hetkellä monet valaisimet ovat -25% alennuksessa.


Ulos kuistille on tulossa nämä Konstemiden Mani valot. Autokatos/varaston seinustalle taas näitä Konstemiden Modena valoja ja yksi numerovalaisin.


Haulla Konstemide löydät Taloon.comista jopa 400 tuotetta. Valikoima on todella runsas ja toimitukset nopeita.

Tämä postaus osallistuu Taloon.comin Sisustusniksit Valaisinhaasteeseen. Sain kutsua mukaan yhden bloggaajan ja kutsu lähtee Näköisiä Kulmia blogin Hannalle.
SHARE:

2 kommenttia

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig