perjantai 15. tammikuuta 2016

.Modernia vihreää ja unelmia.

Kuvat 1,2,3,4 Via My scandivian home // kuvat Kristoffer Johnsson 
// Residence 

Portaat ja oviaukko

Mikä idea, aivan ihana kuva, tuo lamppu.

Nerokasta pienen tilan käyttöä

Kuvat 6,7,8
Minimalistisia tiloja Ultralinx

Terveisiä rakennuspölyn keskeltä. Betovalun jälkeen lattia on hiottu ja pölyn määrä on jotain järkyttävää. Onneksi pöly laskeentuu aikanaan. Kuvamateriaalia raksalta ei juuri nyt paljon ole. Korjataan tilanne jossain vaiheessa, hommat kuitenkin etenee ja se on pääasia.

Kun raksakuvia ei nyt ole niin postailen inspiraatiokuvilla ja teen sitä mitä parhaiten osaan. Haaveilen. Joskus on hyvä vaan istua ja nauttia kauniista kuvista. Jos eksyt tänne hakemaan hyviä rakennusvinkkejä, niin valitettavasti joudut pettymään. Olen surkea raksabloggaaja. Minusta tuntuu että tämän vuoden aikana olisi pitänyt käydä vähintään talonrakennuskurssi että noista hommista mitään ymmärtäisin. Mieheni osaisi ehkä paremmin kertoa jotain teknisiä seikkoja. Mutta on onneksi on ihmisiä ketkä ymmärtää ja he tekevät meille parasta-aikaa taloa valmiiksi. Minullahan oli jossain vaiheessa toinenkin blogi johon tuli pelkkiä rakennuspostauksia, mutta päätin luopua siitä. Nyt siis tämä blogi on hieman sillisalaattia.

 Jos haluat löytää usein päivittyviä raksablogeja niin kannatta kurkata tänne. Siellä on listattuna monia blogeja missä kerrotaan rakentamisesta, toisissa enemmän toisissa vähemmän. Jos haluat omasi sinne mukaan, sekin onnistuu. Myös Kannustalon rakentajilla on omia blogeja, jos ne kiinnostavat, ne löytyvät täältä.

Hyvää viikonloppua.

SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihania kuvia, oi että!!!<3 Aina saa haaveilla.

  VastaaPoista
 2. Inspiroivia kuvia. Thanks god, värit ovat palanneet sisustamiseen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vihreää. Onneksi saan sitä lisää. Inspiroivia kuvia. Muksaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentista. Meillä on tainnut olla ikinä vain yksinlastenhuone sellainen vaalean granny omenan vihreä. Siihen ehdin kyllästymään, mutta tämä trendivärit on kivoja. Katsonkin blogistasi että teillä on maalaukset menossa.

   Poista
 4. Kivoja kuvia! Ihania hulppeita ja runsaita tiloja :) Kunpa oiskin noin paljon tilaa kotona...tai onhan tilaa, mutta olkkarissa vois olla enemmän...Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit. Joskus tilaa saa lisää, kun vain kertakaikkiaan raivaa sitä lisää. Tai vaikka uusii pintoja ja huijaa sitä suuremmaksi.

   Poista
 5. Katselisin raksakuvia sujuvasti ilman rakennustekstiä. Edistyksen kuitenkin näkee. Haaveilu tekee hyvää. Lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raksapölyn keskellä on hyvä laittaa vaaleanpunaiset lasit välillä päähän. "Rakennusblogit" täppä taitaa velvoittaa päivittämään. Kerron nekin kuulumiset kunhan pääsen valoisaan aikaan paikalle ja pöly on laskeentunut. En pysty nimittäin olla paikalla ilman pölysuojainta tai menen ihan tukkoon.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig