perjantai 5. helmikuuta 2016

.My Residence.

Foto: Erik Lefvander

Foto: Erik Lefvander

Foto: Andy Liffner

Luen paljon sisustuslehtiä ja monesti kotiin eksyy ulkomaisiakin ihanuuksia. Lehtitilauksena minulle tulee Avotakka. Sen tilaamisesta en luovu, koska päätoimittajan tyyli on pettämätön ja luotan siihen että saan rahalleni vastinetta. Harmittavasti näin ei ole ihan kaikkien sisustulehtien kohdalla. Haluaisin ehkä itsekin kirjoittaa sisustusjuttuja lehtiin, koska loppupeleissä pidän kirjoittamisesta aika paljon ja olisi ihanaa päästä tekemään mukavia juttuja ihmisten kodeista. Toki osaan kuvata, mutta taitoni eivät riitä ihan lehtimateriaalin tasolle, saati blogiin. Blogit tuovat itselleni sisustuslehtien korviketta ja paljon tulee selattua myös ulkomaisten lehtien kuvia netistä. Yksi suosikeista on Residence jota en ole saanut käsiini mistään lehtikojusta Tampereelta. Tietääkö joku, myykö joku lehtipiste tätä lehteä Tampereen seudulla? Voisin silloin tällöin ostaa irtonumeron.

Kohta julkaistaan My Residence Bookazine ensimmäistä kertaa myös kansainvälisesti. Tuossa kirjasessa esitellään 19 kotia, jotka ovat vuoden aikana esiintyneet Residence lehdessä. Luvassa on siis aika huippujulkaisu kauniita koteja. Tuon My Residence kirjasen voi tilata suoraan Residencen sivuilta. Taidan pistää tuon kirjasen itse tilaukseen.

Viikonloppuun mahtuu ainakin Astamessut Tampereella. Mitäs te aiotte viikonloppuna puuhailla?Tilaa My Residence täältä 
Alkuperäiset kuvat täältä 

Credit // Hitta Hem


SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Ylimmäinen kuva on tosi kiva. Asuntomessut ois kiva juttu. Täällä on futista ja kotoilua :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Mä olen aivan innoissani, kun kaikki lehdet (ne mitä siis luen) ovat parantaneet tänä syksynä kuin sika juoksuaan :) Eikös Lehtipisteen sivuilta pysty muuten hakemaan haluamalleen lehdelle lähimmän myyntipisteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs katsoa tuo lehtipisteen sivu. Kiitos vinkistä.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig