lauantai 30. tammikuuta 2016

.Kauniit lasiovet ja simppeliä sisustusta.

Kiva idea rajata seinämaali ylärajasta ikkunan tasalle

Värisilmä sävy Huurteinen // väri on öytö Kuistin kautta blogista

Syvä huokaus. Se tulee joka kerta kun näen jotain näin kaunista. Miten pienillä nyansseilla saa ihan tavallisesta pinnasta niin kauniin. Nuo lasiovet. Tiedän että minun on ihan turha ehdotella samalaisia meidän kotiin. Lasiovet jäivät käytännön syistä pois, ja lasiseinäikkuna joka on tulossa eteiseen on jo tilattu ja odottaa asennusta. Ehkä sen karmit voisi maalata mustaksi :/ Ja nuo lattia/seinälistat. Onneksi seiniin voin vielä vaikuttaa, ja tuo yläosan rajaus näyttää todella toimivalta. Ekassa kuvassa on Ikean uusi Norsborg sohva. Sohva on ihan huippuhyvä istua, kävin testaamassa sen Ikeassa kun se ilmestyi myyntiin. Tuo olisi budjettiimme tällä hetkellä sopiva sohva. Kissan takia ei juuri nyt huvita panostaa viittä tuhatlappusta sohvaan, jonka kissa repii parissa viikossa rikki.

Blogi Pihkalassa on pohdittu lautalattioiden asennusta ja pintakäsittelyä. Heille on tulossa remontoitu omakotitalo, blogi on täynnä kauniita kuvia. Käy kurkkaamassa sinnekin. Blogi kiinnostaa siksikin että heidän remonttinsa etenee samaa tahtia oman raksamme kanssa. Vilkutus Maija.

Kaikki kuvat Residence
SHARE:

8 kommenttia

 1. Miten sinä löydätkin näin makeita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan helposti. Onneksi on noita sisustuslehtiä ympäri maailman mistä ponna todellisia herkkuja.

   Poista
 2. Täälläkin syvä huokaus, niin tyylikästä :)

  VastaaPoista
 3. VOi että mitä upeita kuvia! Mä en ehkä kestääääää :)))!

  Liityin tänne lukijaksi <3

  VastaaPoista
 4. Onneksi maalaamalla saa nopeaa ja edullisesti uutta ilmettä aikaan. Lomalle onkin haaveena maalausprojekti jos toinenkin. Hauska idea tosiaan tuo että maalaa vain osittain seinän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä maalaushommiin. Tuo idea on minusta mainio.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig