keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

.Inspiroivia kuvia.

 Ihana katto
Meillekin on tulossa trendisininen makkari, mieheni kauhistukseksi :/ Nämä kaksi ylintä kuvaa ovat Pia Ulinin kotoa, ja kuvat näkyneet molemmissa alla olevissa blogeissa.

 Noista seinäpaneeleista kovasti haaveilen, saa nähdä saammeko ikinä toteutettua niitä.

 Kuin myös noistakin paneeleista, nämä ovat turhan krumeluurit, mutta kelpaisivat nekin.
Ihana ihana Sinnerlig penkki saattaa löytää tiensä meillekin.

Viikot menee painollaan ja meidän koti valmistuu koko ajan. Nyt on maalaukset sisällä saatu tehtyä. Laatat on valkattua ja ilmoitettua, enää voi muuttaa mieltään. Takka odottaa tontilla, samoin kattopaneelit. Autotalli rakentuu kovaa vauhtia. En ole ehtinyt töiltäni ja muulta arjelta paljon kuvailemaan (tai siivoamaan) tätä vuokrakotia, jota olisi kyllä kiva saada kuvattua enemmänkin, ennen kuin muutamme pois. Talo on raksa-ajan asunnoksi liiankin iso, mutta olen nauttinut tilasta ja siitä ettei meidän tarvitse asua jalat toistemme suussa, koko ajan.

Kun en ehdi kuvailla kotia, niin ihaillaan sitten muiden ihania koteja. Nämä kuvien katselemiset tuovat itselleni sitä kaivattua vaihtelua omaan sairaanhoitajan työhöni. Onneksi meillä ei ole ihan laitosmainen työpaikka kuitenkaan, niissäkin on tullut oltua.

Koetan ehtiä kuvata nykyistä ja tulevaakin kotia ensi viikolla kun minulla on pidempi vapaa. Nyt tuntuu että kaikki aika menee talon rakentamisen parissa ja arjen pyörittämisessä.

Kerrohan jotain itsestäsi. Kommenttilaatikko on ollut kovin hiljainen viime viikkoina. Joko pääsiäinen ja alkava kevät ovat vallanneet mielen? Mitä aiotte pääsiäisenä tehdä?

Credits
Coco Lapine //
The Design chaser //


SHARE:

8 kommenttia

 1. Teilähän valmistuu hurjaa vauhtia koti! Kivoja kuvia on, inspiroivia :) Mukavaa päivää Terhi ♡

  VastaaPoista
 2. Pääsiäinen menee töissä. Toivottavasti ehdin kuitenkin vanhempien luo herkkupöytään. Teillä alkaa olemaan aika jännittävät ajat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itelläni on vapaapäiviä koko pyhät, vasta maanantaina taas töihin. Kyllä, jännän äärellä. En malttais millään odottaa enää.

   Poista
 3. Hih, aika samat meiningit täälläkin! Niin trendisinisen makkarin (vielä vaan pähkäillään, monta seinää maalataan), Sinnerlig-penkin (hankittu), raksakiireiden ja sairaanhoitajahommienkin kanssa ;) Näissä se menee se pääsiäinenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kurkata teidän touhuja. Hyvää pääsiäistä.

   Poista
 4. Sinulla on blogissasi todella inspiroivia kuvia! Ja oma kotikin valmistuu kovaa vauhtia. Hienoa. Muistan nuo jännittävät ajat vielä hyvin. Me rakennutimme talon 2008. Onpa kiva katsella jatkossa teidän talonne edistymistä.
  Tsemppiä ja voimia isoon haasteeseen!
  Ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula, kiva kuulla sinusta. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig