keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

.Vinkkejä asuntokuumeiselle - vältä nämä sudenkuopat.

Kevät on tunnetusti aikaa, jolloin asuntokuume valtaa monen mielen. Me olimme viime keväänä myymässä omaa asuntoamme ja sen myymisessä meni melko pitkään. Jälkeenpäin olen miettinyt paljonkin miten asuntokauppaa olisi voinut vauhdittaa. Jos olet ostamassa omaa asuntoa, niin nyt on vara mistä valita. Toivottavasti asut vuokralla, silloin asuntokaupan monet karikot ovat helpommin vältettävissä. Omasta kokemuksestani voin antaa muutaman hyvän vinkin, miten pääset helpommin kiinni siihen juuri omaan unelmiesi asuntoon.

 Jos asut omassa asunnossa, myy ensin omasi pois ja muuta vuokralle. Vaikka tämä yhtälö on hankala, niin se kannattaa. Näin voit huoletta ilman stressiä etsiä rauhassa sitä unelmien asuntoa ja sinulla on etulyöntiasema, kun se oikea vihdon tulee myyntiin.

 Myyntiin sellainen vinkki, että hinnoittele asuntosi heti oikein. Liian kalliiksi hinnoiteltu asunto ei kiinnosta ja se kuluu turhaan. Kukaan ei tule katsomaan näytöille ja kukaan ei uskalla edes tarjota mitään. Tässä kuluu kaikkien osapuolten kallis aika hukkaan. Kun hinta on heti oikein, niin kaupatkin syntyvät nopeammin. Näin kävi lopulta meilläkin. Asunto myytiin viikossa, kun hinta oli oikein asetettu.


Me etsimme monta vuotta sitä unelmien taloa, ja teimme juuri nuo yllämainitut virheet. Nyt olemme kohta rakennuttaneet vuoden ja kohta maali häämöttää. Meidän oma unelmamme rakentuu parasta-aikaa, ja muuttamaan pääsemme kesäkuussa, huimaa.

 Pääset reaaliaikaisemmin seuraaman rakentamista Instagramissa, olen siellä Reelinki nimellä. Huomenna on luvassa pölyistä puuhaa, nimittäin rakennussiivousta. Nyt ovat kaikkein sotkuisimmat työt tehty, ja menen imuroimaan kaikki lattiat enimmistä pölyistä puhtaaksi.


Jutun kuvat ovat BO lkv:n. Tämä on suomen tyylikkäimpiä kiinteistövälitysfirmoja suomessa. Heillä on on ruotsin tyyliin stailaajat myyntikohteille. Tämän kohteen kuvat ainakin saavat kiinnostuken heräämään.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig