maanantai 21. maaliskuuta 2016

.Kolme variaatiota makuuhuoneesta.

 
 Tämä vihreä on aika herkku.

Hitta hem //


Meille on tulossa samanväristä seinää makkariin.


Fantastiskfrank //


 Sängynpäätyjä väreillä ja valkoiset seinät.

 Mexsii //

Keräsin kolme eri tyylistä makuuhuonetta tähän postaukseen. Parissa ekassa on melko vahvoja värejä. Tosi trendikkäät vihreä ja sininen, sekä alimmaisena pari valkoista makuuhuonetta.  Kyllä itse on todettava että tykkään noista vahvoista väreistä eniten.

Lämpenetkö väreille makuuhuoneessa, vai oletko valkoisen ystävä?
SHARE:

10 kommenttia

 1. Olen itse vaihtanut pari vuotta sitten makuuhuoneen yhden seinän vaaleasta tummaan ja tykkään tosi paljon. Minusta se rauhoittaa ja tuo lämpöä. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itsekin voimakkaista väreistä. Pelkkä valkoisuus ei ole minun juttu.

   Poista
 2. Vihreä makuuhuone olisi ihana. Mulla on ollut jo jonkin aikaa ajatuksissa maalailla makkari uusiksi (tai siis maalauttaa se puolisolla ;)) ja vihertävän kannalle olen kallistumassa. BTW, suosittelen aina laittamaan seiniin jonkin sävyn, vaikka sitten hyvin vaaleankin, muttei kokovalkoista, sillä valkoiset seinät ovat sisustuksessa todella haastavat ja se vaatii valtavasti muulta sisustukselta, jotta lopputulos on kodikas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Liisa. Vihreä on kyllä ihana väri. Itse päädyin mielipiteitäkin jakavaan Petroolin sävyyn. Se taittaa sekä vihreeän että siniseen. Saa nähdä kyllästyykö. Meillä on tulossa eteiseen valkoiset seinät ja samoin kodinhoitohuoneseen. Juuri eteinen kaipaisi jotain väriä, mutta lattiaan tulee harmaata, niin ajattelin että menee liian värikkääksi, jos seinätkin on jotain väriä :D Katsotaan nyt miltä tuo eteinen alkaa tuntumaan, täytyy sitten laittaa mies töihin, jos pelkkä valkoinen ei miellytäkään. Ei vaan tykkään kyllä maalailla itsekin, jos vain joku muu tekisi ns likaiset työt, eli suojakset ja rajaukset ym tylsät hommat.

   Poista
 3. Tuo sininen! Meille on tulossa jotakin tuollaista (tai sitä petroolia) meidän makkariin. Vielä vähän arvon, montako seinää tohdin sillä maalata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käyttää värejä. Niillä saa elävyyttä kotiin.

   Poista
 4. Hienoja juurikin nuo tummat - ja tuo vihreä :)

  VastaaPoista
 5. Ihania makuuhuoneita. Minä tykkään ehdottomasti makuuhuoneista, joissa väriä...murrettuja sellaisia.
  Valkoinen on toki raikas, mutta tunnelmaltaan hiukan hämyisä makuuhuone on mukavin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin vähän tummasta tunnelmasta makkarissa.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig