torstai 3. maaliskuuta 2016

.Terassikauden avajaiset.
Tällä viikolla timpurimme ovat saaneet tehtyä meille terassin. Mietimme vielä viime metreillä käännetäänkö terassilauta väärinpäin ja laitetaan sileä puoli päällepäin. Ei onneksi laitettu. Lauta oli melko oksaista, ja timpurit muistuttivat laudan liukkaudesta sileä puoli ylöspäin. Myöskin heillä oli hyvä tapa laudoittaa kansilaudat niin ettei hukkapaloja jäänyt ja laudat ovat yhtä pitkiä. Sain myös portaat jiiriin, niinkuin halusin ja olen erittäin tyytyväinen terassiin jo nyt.

Kun myös pylväitten verhouslaudat saatiin paikoilleen, näyttää talo ulkoapäin jo hyvinkin valmiilta, enää puuttuu rimat. Teimme myös viime hetken muutoksen terassiin. Terassi piti alunperin rimoittaa päästäkin umpeen, mutta se jätetäänkin auki ja päähän tulee porras. Naapurista ei terassille näy, koska sen eteen jää varastorakennus. Nyt minulla on enemmän portaita missä istuskella. Olen portailla istuskelijatyyppiä. Se on lempipuuhaani kesäsin.

Terassin kansilaudan "katkaisu" Näin kaikki laudat pysyvät saman mittaisina.


Kyllä ammattilaiset osaa. Tuo jiiri on niin hieno.


Vielä riittää purettavaa pihalla, mutta pääosassa ovat nuo pylväät.


Terassi rimoitettuna

Sitten vähän toista asiaa. Kävin tänään sekä Värisilmässä ja Pukkilassa valkkaamassa miehelle laatat valittavaksi. Värisilmän Concept laatat olivat hyvä vaihtoehto viime metreille asti, mutta tässä ovat lopulliset laattavalinnat. Sarjat ovat Pukkilan, Kivi, Arc ja Barc sekä valkoiset peruslaatat seiniin. Kristallimosaiikilla tulee suihkuhyllyn tausta. Olen erittäin tyytyväinen sekä laattoihin, että niiden hintoihin, jotka jäivät kaikki budjettimme alle. Kun jossain on ylitetty niin sitten on pakko alittaa. Meidän keittiö ja khh vie niin ison osan kakkua, että laatoista on pakko vähän pihistää. Meillä on ollut pukkilan laattoja ennenkin ja niihin on oltu tyytyväisiä. Kaikkia laattoja löytyy myös suoraan varastosta.

Vielä kun saisi parketin valkattua loppuun. Vielä tulee muutama mallipala naapurimme suosituksesta vertailtavaksi, sitten on jo pakko tehdä päätös lattian suhteen, ettei toimitusaika veny liian pitkäksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille teille.

 Päivän Diili - katso päivän erikoistarjous!
SHARE:

5 kommenttia

 1. Oho! Talohan näyttää melkein valmiilta, kun on terdekin valmis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä puuttuu pari asiaa mutta kyllä se tästä valmistuu.

   Poista
 2. Näyttää kyllä hienolta! Olen vastustanut terassille sitä läpinäkyvää kirkasta pleksiyökötystä, mutta kait mun täytyy siihen taipua. Tai sit olen ilman mitään kattoa. Noo, onhan mulla uusi aurinkovarjo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älkää laittako sitä muovista kattoa. Meillä oli edellisessä se ja sinne saumoihin kerääntyy likaa mitä ei saa pois. Naapureilla oli lasikattonja se oli tosi kivan näköinen ja siisti.

   Poista
 3. Itsekin jostain syystä aina tykkään istuskella portaissa. Me rakennettiin muutama kuukausi sitten teräshalli-tyyppinen varastorakennus. Siihen tehtiin pienet portaat toiseen päähän, tulen varmaan kesällä niissä istumaan.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig