keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

.Mustaa ja beigeä Tack.

 

Näissä kolmessa kuvassa on ihanaa harmoniaa. Seesteisyyttä, kaunista, harmoonista ja mitä vaikka mitä sisustusylisanoja tähän perään. Kuvat ovat  Griffiths Design Studion ja ne on ottanut  Tom Blachford.   

Kuvat / The design chaser

Tuo musta seinä on aika ihana. Mitenköhän se on oikein tehty? Ja tuo lattia. Meille tulee Timberwisen parketti harmaan sävyisenä, 1-sauvaisena. Ei ihan samanlainen, mutta lähelle sitä. Käyttäisin sisustamisessa enemmänkin mustaa, jos mieheni siitä myös pitäisi, mutta kun maut eivät mene yksiin, niin sitten vaiheillaan, ja onneksi saan aika pitkälti toteuttaa mitä haluan. Näissä kolmessa kuvassa on käytetty aika vähän tällä hetkellä pinnalla olevaa beigen  sävyä tosi onnistuneesti. Tämä sävy on ollut jo jonkun aikaa pois, mutta toimii se edelleen oikeisiin väreihin yhdistettynä.  Näissä kuvissa on erittäin onnistuneet stailaukset. Kuvat ovat seniorgårdenista, vanhuksille suunnitellusta kylästä Ruotsista. Jos näin hienoja asuntoja myydään vanhuksille, niin haluan vanheta Ruotsissa, tack. Ja samalla sisustuksellakin saisi olla kiitos.

Viikonlopun blogikirppiksen jälkeen on takki on vähän tyhjä. En aiemmin ole osallistunut noin massiiviseen tapahtumaan tiskin toisella puolella, uskallin ylittää oman mukavuusalueeni ja se kannatti. Oli ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä teitä lukijoita, ystäviä ja tuttuja. Kiitos kun tulitte. Ja tervetuloa uudet lukijat. 

Kuvat Hitta Hem 
SHARE:

6 kommenttia

 1. Onpa ihanan tunnelmallisia kohteita :) Tuollaisen konjakinvärisen nahkatyynyn minäkin haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Ottaisin kaiken noista kuvista, jos saisi.

   Poista
 2. Upeaa inspistä!! Siis niin ihania kuvia, että meinaa järki lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin meinaa lähteä, mutta eri syistä. Ymmärrän innostuksesi täysin.

   Poista
 3. Ihana tosiaan tuo konjakinvärinen tyyny! <3 Inspiroivat kuvat muutenkin, seuraavaa kotia odotellessa remppakuume kasvaa ja kasvaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään odottamaan teidän remppaa, varmasti tulee kiva teidän asunnosta kun se on sitä jo nyt.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig