perjantai 1. huhtikuuta 2016

Youre set


Tämän kuvan kautta blogiini tulee kävijävirtaa. Julkaisin kuvan viisi vuotta sitten yhdeltä seuraamaltani Tumbr sivulta. Ehkä se on ladattu sivuiltani jonkun Tumblr sivulle ja kävijöitä käy klikkaamassa sen auki, ja löytävät tänne. Joitakin tälläisiä postauksia on tullut vuosien mittaan, mistä käydään kurkkimassa blogiin, ja se on aika mielenkiintoista. Olen aika analyyttinen tyyppi. Tykkään pohtia syy-yhteyksiä ja olen täällä blogissa vain minä. En äiti, vaimo, sairaanhoitaja, ties mikä muu. Vaan minä, ihmisenä, joka tykkään kauniista asioista. Mietin joskus tämän blogin mieltä, ja kenelle sitä teen. Teen tätä edelleen vain itselleni, omaksi ilokseni ja sitä se minulle on ollut, ilontuoja, kaikki nämä vuodet.

Mikä tekee ihmisen onnelliseksi? 
Ne on aika pienet palaset mistä todellinen onni muodostuu. 
Ihan niinkuin tuossa pienessä paperilappusessa lukee.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Näin se on. Hyvä mietelause! Blogia kuuluukin tehdä itselle - on vain plussaa jos joku muukin siitä tykkää. :) Silloin menee hukkaan jos liikaa miettii mitä muut haluaisivat lukea...

  VastaaPoista
 2. jokainen bloggaaja varmaan miettii tota jossain välissä. tulin ite kanssa siihen tulokseen pienen tauon jälkeen, että kirjottaminen on itelle niin tärkeetä, että kunhan ite nautin siitä mitä teen, se riittää.

  onnellisuudesta; oon huomannu olevani onnellisin sillon, kun osaan tyytyä. kun en kokoajan halua jotain muuta.

  sait mut ajattelemaan paljon asioita nyt, heh.

  sataakohan huomenna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti miettiikin. Itse en kamalasti sitä pohdi. Enemmänkin välillä sitä kuinka turhamaista tämä on kaiken keskellä. Mutta se ilo, se tuntuu ja näkyy. Ja onnellisuus on ihmisen perustarve. Kaikki me halutaan olla onnellisia, eikös? Kiva jos onnistuin herättämään, tällä on siis tarkoitus.

   Poista
 3. Kaunis teksti ja niin totta!! Ensisijaisen tärkeää olla itse onnellinen ja sen jälkeen ihmiset ympärilläsi ovat onnellisia ;)

  Kiitos tästä!

  VastaaPoista
 4. Kiva kirjoitus! Ihanaa viikonloppua Terhi ♡

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig