lauantai 7. toukokuuta 2016

.Raksakuulumisia.

 Autokatos alkaa olla melkein valmis. Siitä puuttuu vielä varaston lattia ja levytykset ja ikkunat, sekä lopulliset sähköt ja ovi. Olemme erittäin tyytyväisiä timpureittemme työnjälkeen. Ei ole paljon tarvinnut pyytää tekemään uudestaan jotain kohtaa. He kyllä tietävät mitä tehdä, eikä siinä paljon ole ylimääräisiä tuumaustiimojakaan pidetty. Paitsi sen suhteen, että rouva miettii jotain rimoituksia ja niiden sopusuhtaisuutta kokonaisuuteen, melko pitkään. Että heippa vaan Jari ja Heikki, priimaa tulee. Jos minä ja mieheni tehtäisiin tätä yhdessä, niin siinä menisi ensinnäkin aikaa tuplaten enemmän, eikä oma kädenjälkeni ole niin hyvää, että se minulle kelpaisi.

Sama kööri SKR:n palkkalistoilla on tehnyt meidän saunaa. Kaikki laatoitukset ja työt ovat menneet ihan nappiin. Jotain pientä korjaamista on ollut, mutta nekin on hoidettu kaikki hienosti kuntoon.

Kävin työreissulla Plantagenilla katselemassa kukkamerta vappuna kun tulin töistä. Jonkun sortin alppiruusuja haluaisin meidän pihalle. Ne on tosi kauniita kukkiessaan ja ainavihreät lehdet näyttävät hyvältä ympäri vuoden.

Sävy F354 Tikkurila

Tytön huoneen seinän väri on tuollainen utuisen sininen. Sitä mallailtiin jokunen tovi, kun värejä aikanaan päätettiin. Tyttö olisi halunnut seinästä vieläkin kirkkaamman, mutta tähän utuiseen siniseen päädyttiin. Talvella se näyttää varmasti tummemmalta kuin nyt, kun valoa on enemmän. Auroora listat näyttävät hyvältä valmiina. Listat on sahattu  jiiriin ja laitettu toiveemme mukaan mahdollisimman vähillä nauloilla kiinni.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig