keskiviikko 4. toukokuuta 2016

.Rakkaudesta kauniisiin koteihin - Esittelyssä Ladot Lempäälässä.


Tiedän että siellä teissä lukijoissa on Kannustalo faneja, niinkuin itsekin olen ja erityisesti teitä, ketkä tykkäävät Kannustalon Ladoista. Täällä Lempäälässä on tulossa ensi lauantaina talonäyttely kahdesta eri Ladosta. Jos kiinnostaa niin katso tarkempi aikataulu täältä. Näyttelyt ovat klo 12-15 7.5.2016.

Ennekuin itse aloimme rakentaa, kiertelimme näitä esittelyjä tosi moneen kertaan, lähinnä lähiseudulla. Kasvomme ehtivät tulla tutuksi talomyyjällemme Ari Heponiemelle, jota täytyy erityisesti kehua pitkästä pinnasta ja hyvästä huumorintajusta. Hänen ystävällisellä luvallaan saan käyttää Kannustalon kuvamateriaalia täällä blogissa. Näyttelyyn en tietenkään tule kuvaamaan ilman rakentajaperheen suostumusta. Saatan tulla poikkeamaan näissäkin näyttelyissä, niin ihanilta nämä kaksi upeaa kotia vaikuttavat. Meidän omasta kodistamme ei tule talonäyttelyä. Sopimuksemme mukaan olen pitänyt rakentamisesta blogia ja saamme sillä saman edun kuin Kannustaloa rakennuttavat muutkin rakentajat valintansa mukaan. Itse en ole Kannustalon palkkalistoilla, mutta rakastan näitä koteja ja aina tilaisuuden tullen näitä mainostan erittäin mielelläni, täydestä sydämestäni. 

Onnea uusiin koteihin näille kahdelle rakentajaperheelle, teille tulee ihanat kodit.

Vihervaaran virtuaaliesittelyyn pääset tästä 
tai kuvaa klikkaamalla.

http://www.kannustalo.fi/kannustalo-maailma/virtuaalikierrokset/

Meidän olohuone ja keittiö tulee samanlaisena pohjaratkaisultaan kuin tässä talossa.

 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Minä olen niin Latotalofani, että jos me rakennettais niin ei tarvis kahta kertaa miettiä :) ja mustana kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olen minäkin, mutta mieheni ei. Siitä syystä meille ei tullut Latoa ja ihan hyvä niin. Mustana en itse halua taloani, vaikka ne nättejä onkin.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig