lauantai 6. elokuuta 2016

.Omia nurkkia.

Tiedän. Olen luvannut kuvia meidän uudesta talosta jo vaikka kuinka kauan. Kynnys jostain syystä niitä julkaista on korkealla. En edes tiedä miksi. Tässä niitä nyt olisi. Edes pari. Tällä hetkellä tykkään tästä ruokailutilasta ja sen tyhjyydestä. En kaipaa kauheasti edes tuolle mustalle seinälle mitään. Yhtäkään naulaa ei ole lyöty seinään. Se tuntuu jotenkin siltä kuin pilaisi talon. Taidan olla ihan hölmö. Parkettia on saatu jo kolhittua jo kuitenkin. Siihen on tippunut kaikenlaista, mutta sehän on vain elämää. Kolhiintuu se kuitenkin, turha siitä on murhetta kantaa. Ja tuossa Timberwisen mattapintaisessa lattiassa ei näy lika. Olen siitä kovin onnellinen. 
 Seiskatuolien parina on pari vanhaa muovituolia, jotka on ostettu minulle joskus omaan huoneeseeni. Varmaan 30 vuotta sitten. Nämä eivät ole mitään merkkiä mutta ovat tosi kivat edelleen. Pöytä lähtee jossain vaiheessa kiertoon. Se kun on tilaan liian pieni. Harmittaa että tuli otettua nuo sälekaihtimet, kun en tykkää niistä yhtään.


Designkomitean vaneriprintti on kiva. Se on muisto myös Särkänniemen vanhasta vuoristoradasta. Siitä jota ei ole enää. Sinne mieheni sai minut joskus houkuteltua etupenkkiin ja vitsit se oli minulle hurja kokemus. Inhoan kaikkia vatkaimia josssa menee ylösalas, mutta vuoristoradoista tykkään.Nämä kaikki kirpparilöytöjä.  Alan taas kiertää kirppareilla ahkerammin, kun on oma koti johon tavaraa tuoda. Nyt on tilaakin vaikka millä mitalla hillota kaikenmaailman aarteita. Kuparinen on vanhan naapurimme kirppiskasasta. Siksi se on erityisen tärkeä.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kaunista <3
  Äkkiä vaan lisää uusia kuvia kauniista kodistanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En halua esitellä puolivalmista, kunhan saadaan jotain valmiiksi niin kuvailen sitten lisää. Nyt aika menee talon maalaamisessa.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Onneksi kahtimet saa ylös, jos et niistä tykkää. Minäkin alan hiljotelleen palaamaan bloggailun pariin. Tietsikka meni rikki ja nyt tämä aloitus hieman venyy....Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jaana. Olenkin kaivannut jo sinua tännekin. Käyn kurkkimassa kuulumiset.

   Poista
 3. Tyylikästä ja kaunista! Kiva nähdä näitä kuvia!

  VastaaPoista
 4. Kaunista on! Muistan tuon naulan lyömiskammon. Anna itselkesi aikaa, yiedät kun aika on kypsä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että olen ihan hassu tämän kammoni kanssa... Mutta kohta niitä on ja ei se miltään sitten tunnu.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig