maanantai 26. syyskuuta 2016

.Hanna Wessmanin kotona.

Olen seurannut sisustusaiheisia blogeja yhtä kauan kuin olen itse omaani pitänyt. Eli todella monta vuotta jo. Alkuun seurasin paljonkin ruotsalaisia blogeja, mutta nykyään katselen enemmän nettilehtiä. Ulkomaisissa sisustusblogeissa on enemmän kopioituja kuvia ulkomaisista sisustuslehdistä, kuten Residencestä ja Elle Decorationsa, tai mistä tahansa muusta lehdestä. Kovin moni suomalainen bloggaaja ei tee niin. Mietin joskus mistä se johtuu? Ehkä rima on meillä korkeampi ja tyypit haluaa tehdä omaa juttua, erottua joukosta. Minä itse nautin kauniiden kuvien katselemisesta, ja useinkaan omat kuvani eivät ylitä sitä rimaa. Siksi on mukavaa kunnioittaa lukijoitakin kauniilla, hyvillä kuvilla. Osaan etsiä kauniita koteja, joita on kiva katsella. Ja nautin niiden hakemisesta itse.

Hanna Wessman on yksi idolini sisustustyypeistä. Todella kovan luokan ammattilainen, joka tekee omaa tv- sarjaa, stailaa huipputyyppien koteja, ja näyttää itse ihan sikamaisen hyvältä koko ajan.

 Hannan uusi koti on aika erilainen kuin vanha. Sliipatumpi ja ehkä näissä kuvissa persoona ei tule esiin niin hyvin kuin edellisessä. Tämä koti on aikuisempi ja siitä on karsittu pois kaikki persoona, ehkä liikaakin.


Nuo purkit kuuluvat Hanna Wesmanin omaan mallistoon, jota myydään hänen omassa kaupassaan, tiätty. Näet purkit ja kamat näet täältä. Kaupassa on tosi tarkkaan valikoituja juttuja. Voisin shopata koko kotimme sisustuksen jos siihen olisi mahdollisuus.

Hanna taisi pari kertaa kommentoida jotain blogiini ihan alkuaikoina. Nyt se tuntuu ihan absurdilta ajatukselta, mutta niin vain kävi. Olin myös vuosia hänen lukulistallaan, mutta nyt hän on karsinut listansa muutamaan hassuun, enkä enää ole sillä. Voin siis melkein sanoa olleeni superjulkkiksen kamu, mutta en ihan.


Minkähänlaista olisi olla superkuuluisa tv-julkkis? Kamala ajatus. Itseäni ahdistaa käydä jo ruokakaupassakin, jos joku tunnistaa minut esimerkiksi täältä. Kamalan noloa. Minusta ei olisi julkkikseksi ikinä. Muuttaisin todennäköisesti pois maasta, jos joku pyytäisi joskus nimmaria.

Semmoista tällä kertaa.

Kuvat Residence 

Hannan blogi Hannas Room
SHARE:

2 kommenttia

  1. hmm, huomasin, että sekä lattia- että ovilistat ovat samaa väriä seinien kanssa.. aika ihana juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Samoin olisin halunnut meillekin, mutta laiskuus vei voiton. Voihan ne edelleenkin maalata, mutta työläämpi se on tässä kohtaa kun listat on kiinni jo ;D

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig