sunnuntai 9. lokakuuta 2016

.Time to dream.

Nämä maisemat

Ehkä täällä voisi ihan vain pari yötä viettää

Daybed ideaa en ole ennen nähnyt tässä mittakaavassa

Voi että kuinka kaunista


Puuhakkaan Mansen blogikirppis viikonlopun jälkeen on ihana rauhoittua hetkeksi ja katsella kauniita kuvia. Kävitkö muuten kirppistelemässä?

Eksyin selaamaan Pinterestin syövereitä ja sieltä pongasin tämän melko kivan hotellin Ranskan Meranosta. Paikan nimi ei sano minulle yhtään mitään, mutta ihanalta kaikki näyttää. MiraMonti hotelli näyttää rauhalliselta rentoutumismestalta, ja voisin mieluusti lähteä sinne vaikka heti hieman lomailemaan. Hintataso näyttää kohtuulliselta, 120-150 euroa yöltä ei ole paljon tämäntasoisesta hommasta. Huoneissa on valinnanvaraa, on kokoa ja näköä. Mitenköhän tuonne pääsisi lähimmäs lentämään?

Nuo ylimpien kuvien hommelit, ovat arvatkaa mitä? No saunoja. Eipä tulisi heti mieleen että pohjoisessa Ranskassakin rakennetaan moisia puihin. Miksei niitä kukaan ole älynnyt rakentaa tänne? Ehkä rakentamistapamääräys ja rantakaava rajoittavat aivan turhaan kaikkea kivaa. Ketä nyt voisi häiritä jonkun sauna rannassa, en aina ymmärrä kaikkea, mutta ei kai tarvitsekaan.

Kohta on syyslomaviikko ja olemme suuntaamassa ainakin Etelä-Pohjanmaalle pariksi päiväksi. Ajattelin vihdoinkin pistää tilaukseen kylpyammeen. Viimeinen rakennusaikaan liittyvä hankinta sisälle. Sille on jo paikka ja hana ja kaikki. Puuttuu vain se amme. Ammeen tilaan Taloon.comista ja se on Svedsbergin Deep. Kotona saamme sitten Spa osiossa varailla kylpyvuoroja viikon päästä.

Suurenmoinen valikoima pintamateriaaleja ja valaisimia sisustajille!


Hotellin sivut Miramonti

Mukavaa alkavaa viikkoa itse kullekin. 

Kaikki kuvat Notey

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig