maanantai 19. syyskuuta 2016

.Talon maalausprojekti Nordica Matt maalilla.

 Kaupallinen yhteistyö


Maalausurakka alkoi sisäänmuuton jälkeen, jo heinäkuussa. Tässä  mieheni on työn tuohussa. Hän on tarkempi kuin minä. Minä olen sen joka vetää suuria linjoja, ja mieheni taas tekee nämä pikkutarkat hommat. Työnjako on siis ollut selkeä. Minä maalaan isolla pensselillä ja pienellä.


Teknoksen Nordica Matt on maali, jota voimme lämpimästi suositella. Teknos lähti kanssamme yhteistyöhön tähän projektiin. Saimme heiltä  suosituksia valkoisesta tehosteväristä ja ilman koemaalauksia väri osuikin nappiin. Talon värin valinnasta voit lukea täältä. Värikoodit kerron myös toisen postauksen yhteydessä.

Kuisti melkein maalattuna. Vielä tällä viikolla maalaamme ikkunoitten ja ovien puitteet. Sitten maalipensselit laitetaan talviteloille.

Valitsimme maalin Kannustatalomyyjämme  suosituksesta. Hän suositteli meille Teknoksen Nordica Eko maalia, sen kestävyyden ja hyvän peittävyyden takia. Nordica Ekosta on tullut uusi versio, Nordica Matt maali, joka on täyshimmeä akrylaattimaali. Päädyimme siihen tuohon himmeän pinnan takia.


Talon maalaaminen on vaatinut  taipumista mikä ihmeellisimpiin asentoihin. Hyvin näistäkin suoriuduttiin, pilke silmäkulmassa.Terassilla keikkuessa korkeimmalla kohdalla vähän huimasi ja pelottikin, mutta onneksi minun ei tarvinnut kiivetä katolle.

Isä ja poika hommissa. Noilla kahdella yhteistyö sujuu.


Itselläni maalausurakka oli kaatua  järkyttäviin migreenikohtauksiin ja huonovointisuuteen, kunnes vihdoinkin tajusin hommata itselleni kunnon hengityksensuojaimen. Sen jälkeen maalaaminen ei  tuottanut ongelmia. Julkaisukelpoisia kuvia minusta maalauspuuhissa ei ole luvassa. Näytin lähinnä avaruusoliolta maski ja maalausrytkyt niskassani.

Nyt kun talo on maalattu, voimme vihdoinkin alkaa kunnolla suunnitella pihaa. Yksi asia kerrallaan tätä kaikkea on helpompi lähestyä. Niin tiivis viimeinen vuosi on ollut, ettei voimat riitä kaikkeen samaan aikaan.

Siitä kun saimme rakennusluvan on kulunut tasan vuosi. Nyt me asutaan täällä, ja tuo aika on enää muisto.

Otan talosta vielä parempia kuvia valmiina, kunhan saadaan piha siistittyä kuvauskuntoon. 

Kiitokset, Teknos, Talkoolaiset, Eki, Tomi ja Sanna, ilman teitä tämä olisi edelleen todella pahasti vaiheissa.

Nordica Matt maalin hyviä puolia ovat:

  • Helppo levitettävyys
  • Hyvä peitto
  • Nopea kuivuminen
  • Himmeä kaunis pinta

Kaupallisessa yhteistyössä:

http://www.marketzone.teknos.com/marketingzone/getitem.asp?id={E366F7D6-C276-46EC-82E4-7D665304083A}
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig