sunnuntai 30. lokakuuta 2016

.Pääosassa ihmisyys.

Lupasin joku aika sitten tehdä asupostauksen. Kerrottakoon sen verran blogissani ehkä harvemmin vieraileville, että tämä on blogihistoriani ensimmäinen asupostauksen alle sopiva juttu. En koe niitä omakseni millään tavalla.

Lähdimme tänään työpäiväni jälkeen käymään Tampereella Muumi museossa, joka suljettiin tänään. Muumimuseo avataan uudestaan vuonna 2017 Tampere taloon. Näyttelyä ei saanut kuvata .Laitoin mieheni kuvaamaan minua sen sijaan. Aikaa oli noin 10 minuuttia, koska autossa odottivat nälkäiset lapset. Oli niin kivoja paikkoja Taidemuseon nurkilla, ettei tilaisuutta voinut jättää käyttämättä. Oli jo todella hämärää, vaikka kello oli vasta viisi iltapäivällä.


Annoin ohjeeksi: Ota tilannekuvia.  Kameran säädöt oli mitä oli, mies teki työtä käskettyä. Hän ei ole käyttänyt kameraani koskaan.


Tahdon myös näillä kuvilla välittää sen, että huonosti valotetuista ja epätäydellisistä kuvista voi muokkaamalla saada tarinan aikaan. Itse kehittelin tarinaa näistä muutamista kuvista. Ihmisyyttä etsimme koko perheen voimin taidemuseon alakerrasta. Koko porukan pienintä, 10 vuotiasta eivät edes muumit jaksaneet kiinnostaa. Mutta kävimme yhdessä taidenäyttelyssä, ensimmäistä kertaa yhdessä koskaan. Siinä on ihmisyyttä kerrakseen hyvinkin pitkäksi aikaa. Esikoinen täyttää ylihuomenna jo 13 vuotta. Hän ilmoitti eilen menevänsä lukioon, mihin muuallekaan. Iso pieni tyttömme. Niin taitava ja ihana.

Takki // Esprit
Huivi // H&M
Kengät // Dr martens 1480

SHARE:

2 kommenttia

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig