maanantai 31. lokakuuta 2016

.Vinkki vaimoille isänpäiväksi - Kaspervisio 2020 kirja.

Sen piti olla ensin yllätys. Mutta en jaksa pitää kaikkea salassa. Aion ostaa omalle miehelleni isänpäivä lahjaksi tämän Kasper Visio 2020 kirjan, ja salaa aioin lukea sen myös itse. No että tiedän millainen se on. Siksi varten. Tuo Kasper voitti juuri vuoden 2016 blogikisassakin vuoden blogi tittelin sarjassa kulttuuri, yhteiskunta ja talous. Ei se kirja voi huono olla?

Koetin ehdottaa blogikollegoille että pyydetään Kasper meidän Mansen  blogikirppistapahtumaan, että saataisiin ainakin nauraa. Tuskin hän olisi tullut, kiireinen mies, mutta olisi voinut pyytää. Toiseksi paras vaihtoehto olisi pyytää se Modernin puutalon Petri.  Ja Kotivinkkiin kirjoittaa kolumnia yksi tyyppi jolla on hauskat jutut, mutta sillä ei ole kyllä blogia. Tai sitten kuuntelen vain oman mieheni vitsejä kotona ja tyydyn nauramaan tälle kirjalle ja käyn blogissa nauramassa. Se on ainakin takuuvarma keino tulla hyvälle tuulelle. Nytkin se höpisee siellä jotain leijuvasta Sunny car center kyltistä. Jotkut vaan on hauskoja. Ja hyvä niin, hauskoja miehiä tässä pimeässä maassa tarvitaan. Eikä se haittaa, että nainen on hauska myös. En minä sillä.

Testasin oman huumorintajuni Facebookin testillä. Satiiria se antoi omaksi lajikseni. En kyllä ymmärrä. Kun se on se sarja, satiiri ja teräs. Missä se teräs sitten on? Enempi ajattelin omani olevan blondiosastoa.

Millainen huumori sinuun uppoaa? Luetko sinä Kasperin juttuja? Tiedätkö jonkun joka kirjoittaa blogia pilke silmäkulmassa. Vinkkaa, haluan hauskaa luettavaa. Itse olen tylsä kuin patalappu.

Hauskaa viikkoa kaikille.

// Edit. Selvennyksen vuoksi kerrattakoon kaikelle kansalle, että tapahtumaan piti pystyttää Äijäcorner. Meidän piti pyytää omia miehiä sinne tavaroineen myymään, mutta joku keksi ehdottaa miesbloggareitten pyytämistä. Miehistä ei oikein löytyi innostusta moiseen.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kasperin huumori ja lahjakkuus uppoaa - ja kyllä Petrinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne, pelastit mun päivän. Eikö täällä käy muita kuin sinä?

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig