torstai 15. joulukuuta 2016

.Vuoden viimeiset bloginostot.

Anna Kubel

Inspiroivia blogeja on aina kiva löytää ja jakaa. Ajattelin tähän loppuvuoteen vielä linkittää muutaman kivan blogin, jotka olen löytänyt parin viime kuukauden aikana. Kaikille niille on yhteistä erittäin hyvällä laadulla toteutetut DIY ideat ja ihanat kuvat.  Anna Kubel bloggaa ruotsissa ja hänen bloginsa on erittäin hyvin tehty. Blogissa on paljon kuvia Annan tyttärestä, Holliesta. Ihana blogi.

Pieni musta mökki

Muut kaksi blogia ovat suomalaisia, hyvin toteutettuja, kauniita kuvia ja DIY vinkkejä täynnä. Ensimmäisenä on Pieni musta mökki blogi. Sieltä löytyy joulukalenteri, kauniisti toteutettuna. Jään seuraamaan myös tätä kaunista blogia.

Helmihytti

Sitten viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä on tämä Helmihytti blogi, josta löysin jo monta toteuttamiskelpoista DIY vinkkiä, mm tämä makramee solmeilu seinäkoristeen ohje. En tiedä riittääkö kärsivällisyyteni edes tämän kokeilemiseen, tuskin, mutta ajattelin ainakin yrittää.

 Kaikki nämä kolme ovat jääneet haaviini vain blogista toiseen menemällä. On aina mukavaa löytää uutta inspiroivaa seurattavaa.

Mukavaa joulunodotusta kaikille.SHARE:

2 kommenttia

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig